Nedjeljni poslovni horoskop 16. januar – 22. januar 2023.

Dodajte komentar

OVAN

Na početku nedelje imaćete tri dana da ostavite sjajan utisak. Bićete privlačni kao i uvek ali jednako je važno da će svi primetiti i pasti na taj vaš šarm. Samo nemojte preterivati sa samo jednom osobom! Druga polovina nedelje je idealna za neko istraživanje i umni rad. Bićete i stanju da povežete sjajne ideje i napravite ubistvenu prezentaciju, posebno ako ste u marketingu. Vikend bi mogao biti malo težak za vas – problematičan ili lagan, zavisiće isključivo od vas.

BIK

Vaše kolege i klijenti biće nadmoćniji ove nedelje, te dajte sve od sebe da se ponašate odlučno ali sa poštovanjem. Na početku, moraćete se odreći nečega malog kako biste dobili nešto veliko (ali nemojte prodavati radnju!!). Imate petlje i ona će vam reći šta je to. Kasnije u toku nedelje moraćete odvojiti više vremena za ugovore i uopšte pravne stvari. Nemojte ništa potpisivati dok sve ne pročitate – pažljivo! Vikend je vreme kada treba da se odmorite i isplanirate svoj sledeći korak!

BLIZANCI

Iskoristite svaku priliku ove nedelje da se zbližite sa kolegama i klijentima. Komunikativne sposobnosti će biti na vrhuncu zadatka te biste to trebali iskoristiti. Bićete spremni, posebno u sredu da vodite glavnu reč, ali kasnije, već u petak primetićete da je pažnja vaših slušalaca odlutala! Moguće je da ste imali monolog? Zbližavanje podrazumeva dijalog! Vrlo je važno da ove nedelje iskoristite sjajnu podršku zvezda i ostvarite dobru komunikaciju sa kolegama. Ako morate da radite tokom vikenda, postarajte se da budete maksimalno opušteni.

RAK

U ponedeljak ćete biti prepuni sjajne energije koja će vas pokrenuti kao najjača oluja i prenećete je na kolege. Vi ste uglavnom pouzdana osoba ali u prvoj polovini nedelje bićete nezaustavljivi izvor energije i kreativnosti. Kasnije u toku nedelje možete privući pažnju nekog ko će pokušati da vam napakosti. Pokušajte da na lep način opomenete ljude kako vi umete da vodite računa o svom delu posla. Najverovatnije da ćete taj problem morati imenovati tokom vikenda. Budite pozitivni i praktični.

LAV

Moguće je da će prva polovina nedelje da vas izludi. Bićete zaglavljeni sa nekim projektima, najverovatnije radeći nešto što niste nikada mislili da ćete raditi. Stvari se okreću u vašu korist u četvrtak kada upoznate nekog novog – klijenta ili saradnika. Moguće je da će biti neke romantične povezanosti, ali će vam svakako podići raspoloženje i duh. Bićete spremni da odnesete posao kući kako biste ga završili na vreme. U svakom slučaju, veoma lepa druga polovina nedelje.

DJEVICA

U prvoj plovini nedelje posvetite se svom profesionalnom online stajlingu, bilo da je u pitanju cv ili profil na nekoj poslovnoj mreži. Od sredine nedelje bićete prenatrpani poslom i odgovornostima, ali vaš šarm će i dalje odnositi dosta poena. Možda biste mogli odvojiti vreme i odrediti prioritete kako biste bili produktivniji. Vikend pred vama je pun zabave i novih kreativnih dešavanja, bilo da ste na poslu ili ne.

VAGA

Prva polovina nedelje biće sva u finansijama i planiranju. Neće biti frke i trke, a vi ćete se moći posvetiti svom poslu. Čak i ako nemate direktnu kontrolu svog posla, vi dajete sve od sebe. Život će vam se činiti neverovatano lep i lak, kada se atmosfera na poslu promeni krajem nedelje. Bićete okruženi inovacijama i ispunjenjem, i bićete u stanju da prihvatite duplo više posla. Naterajte sebe tokom vikenda da se relaksirate.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do srede sjajno ćete se osećati i jako prijatno u bilo kojoj situaciji da se nađete. Takvo opušteno samopouzdanje impresioniraće potencijalne klijente ali i saradnike. Ukoliko potrošite energiju na tekući projekat, duplo će vam se vratiti. Kasnije u toku nedelje moguće je da će vas opsedati ideja o novim poslovnim projektima, što može uticati da postanete brzopleti. Postarajte se da pažljivo isplanirate svaku ideju i dva puta proverite. Tokom vikenda neka druženja mogu vam pružiti sjajnu priliku da se povežete sa ljudima koji su vam bitni za karijeru.

STRIJELAC

Pripremite se za par usporenih dana. Od ponedeljka do srede, bićete u laganom hodu, rešavajući tekuće probleme kao slagalicu. Kada dođete do kraja, stvari se okreću i ponovo ubacujete u brzinu. Ne morate brinuti, jer će svakako ići vama na ruku. Takođe, nećete morati brinuti o rokovima, jer vaš šarm ima uticaja više nego što mislite. Iskoristite svoju sjajnu energiju i okupite tim, jer biste mogli postići neverovatne rezultate. Ukoliko morate da radite tokom vikenda, potrudite se da ne potrošite previše novca.

JARAC

Poletećete u ovu nedelju naoružani šarmom i srećnom zvezdom. Bićete osoba koja pokreće mašineriju i svaki zadatak prihvatićete sa osmehom. Sastanci tokom ručka mogu biti veoma zanimljivi, a vi veoma zavodljivi. Kasnije u toku nedelje poželećete da istupite malo iz uobičajenog modela rada i uvedete novine. To će zahtevati više energije nešto što ste očekivali, ali imate dobre saveznike koji će vam pružiti podršku i pomoć. Tokom vikenda razmislite o svojoj karijeri – da li ste postigli ono što želite, ili da li ste makar na tom putu?

VODOLIJA

Pre nego što krenete na posao ove nedelje, razmislite o svojoj reputaciji. Možda do sada niste o tome razmišljali, ali u sredu ćete uvideti kako vas drugi vide kada pokušate da ih njih izvučete maksimum. Svaki prigovor možete staviti na svoje mesto, sa jednom jednostavnom rečenicom. Vaš urođeni talenat za liderstvom ponovo će biti na vrhuncu zadatka, te se nemojte plašiti da ćete preterati. Vikend je idealan za planiranje novog projekta ili novog posla.

RIBE

U prvoj polovini nedelje svi oko vas će se dobro osećati, čak i vaši protivnici. Ukoliko imate rivale onda ćete morati sa tim da se suočite jer je upravo sada trenutak kada treba da pokažete sve svoje talente i znanje. Poslovni put mogao bi biti sjajno osveženje. Posedujete izuzetnu mentalnu energiju da primetite svaki detalj kasnije u toku nedelje, kao i posvećenost da ih ispravite. Vikend je najbolje da provedete okruženi porodicom, ali ukoliko morate da radite, pokušajte da ne budete sami.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *