Lučić: Telekom Srbija ima najkvalitetniji sadržaj kojim promoviše regionalni sport

Dodajte komentar

Pored toga što smo najveći operator i vlasnici najgledanijeg i najpopularnijeg sportskog kanala Arena, prisutni u svih šest zemalja bivše Jugoslavije i u više od četiri miliona domaćinstava, strategija nam je da imamo najkvalitetniji sportski sadržaj, kazao je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić na predstavljanju novog serijala sportskih emisija „(Ne)uspjeh prvaka sa Mariom Stanićem“.

Uz Telekom, produkciju emisije potpisuju Sportske igre mladih, na čijem je čelu Zdravko Marić koji je ujedno i direktor cijelog projekta. Lučić je kazao da su odmah prihvatili njegovu ideju za serijal, „jer je koncept fenomenalan“.

„Ovaj projekat je od izuzetne važnosti za Telekom Srbiju i Arenu Sport. Pored toga što se kroz sportski kanal Arena trudimo da emitujemo najkvalitetniji sportski sadržaj, kroz sponzorstva Telekoma Srbije i samu Arenu želimo da promovišemo regionalni sport i pomognemo da on bude na svjetskom nivou. S druge strane, želimo da motivšemo mlade ljude da se bave sportom“, dodao je generalni direktor Telekoma Srbija i potcrtao da su vrijednost serijala znali još kada su ga prvi put prezentovali, jer je potpuno drugačiji.

Riječ je o novom serijalu „(Ne)uspjeh prvaka sa Mariom Stanićem” u čijem fokusu su životne ispovijesti bivših i sadašnjih sportskih ličnosti sa ovih prostora, koje će, između ostalog, otvoreno i emotivno govoriti o preprekama i padovima na svom sportskom putu, te kako su ih uspjeli prevazići, izboriti se sa njima i izgraditi sjajne sportske karijere.

U ulozi voditelja će se naći nekadašnji fudbaler Mario Stanić, koji je u svojoj karijeri igrao za Čelzi, Parmu, Briž, Benfiku, Sporting Hihon, Kroaciju Zagreb i Željezničar, a sa reprezentacijom Hrvatske je na Svjetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj osvojio bronzanu medalju.

Lučić je pozvao sve da od 23. januara u 20 časova prate ovaj projekat i najavio da će u prvoj epizodi gost biti predsjednik UEFA Aleksander Čeferin.

„Čast nam je što je gospodin Čeferin prihvatio da učestvuje u projektu i nadam se da ćete ispratiti prvu epizodu, u kojoj će upravo prvi čovjek UEFA biti gost. On će na neki drugačiji način pokazati da svaki uspješan čovjek ima dosta neuspjeha ali ako ste uporni u svemu, onda ćete na kraju postići uspjeh“, zaključio je Lučić.

Bankar.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *