Erste banka dobitnica nagrade Unije poslodavaca za društveno odgovorno poslovanje

Dodajte komentar

Erste banka je dobitnica nagrade Unija poslodavaca Crne Gore za društveno odgovorno poslovanje (DOP) u oblasti „Briga za zaposlene“, a nagradu je direktorici Službe ljudskih resursa Tatjana Keković sinoć na svečanosti u hotelu Hilton uručio Admir Adrović, ministar rada i socijalnog staranja.

„Hvala žiriju i Unija poslodavaca Crne Gore na tome što prate, prepoznaju i ističu primjere dobrih praksi u tri oblasti DOP-a. Sigurna sam da žiri nije imao nimalo lak zadatak i da danas ima mnogo poslodavaca koji bi zasluženo mogli ponijeti ovo priznanje“, rekla je ona i dodala da Erste banka kao poslodavac sistemski radi na razvoju organizacione kulture koja će stimulisati zaposlene da pokažu svoje najbolje osobine u kolektivu.

“Erste banka kao finansijska institucija ima viziju koja glasi Gradimo finansijsko zdravlje klijenata. Svjesni smo da tu viziju možemo ostvarivati samo ako počnemo od finansijskog zdravlja zaposlenih“, kazala je Tatjana i podsjetila na dvije inicijative sprovedene u ovoj godini: nelinearno usklađivanje zarada u cilju smanjenja efekata inflacije na standard zaposlenih, posebno onih sa nižim primanjima, te na program dodjele akcija Erste Group zaposlenima.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *