Mtel potpisao novi sponzorski ugovor sa KSCG; Mandić: Nastavljamo zlatno prijateljstvo

Dodajte komentar

Posebno zadovoljstvo svih nas u Mtelu je kada uspjeh dijelimo s drugima i zato želimo da nastavimo zlatno prijateljstvo Mtela i Košarkaškog saveza Crne Gore, kazala je Tatjana Mandić, izvršna direktorica kompanije koja je lider u telekomunikacijama u Crnoj Gori.

Ona je to istakla na današnjem potpisivanju novog sponzorskog ugovora da KSCG, čime je zvanično potvrđen nastavak saradnje ove sportske asocijacije na čijem je čelu predsjednik Nikola Peković.

“Više od deset godina smo podrška svim reprezentativnim selekcijama u košarci. Da uspješni idu uz uspješne, potvrda je prethodna godina koja je – kako za poslovanje Mtela, tako i za KSCG – bila veoma uspješna. Ovom prilikom želim da im čestitam na dosadašnjim sjajnim rezultatima, naročito košarkašicama koje su se okitile zlatom. Vjerujemo da će nastavak saradnje biti uspješan na obostrano zadovoljstvo”, rekla je ona i izrazila nadu da će nas sve košarkaške selekcije uskoro opet obradovati novim visokim plasmanom na košarkaškim takmičenjima.

Predsjednik KSCG Peković je podsjetio kako je prije godinu na istom mjestu poručio da “najbolji idu uz najbolje”.

“Godina 2022. pokazala je da Crna Gora u košarci zaista jeste među najboljima. Medalja naše mlade reprezentacije na Evropskom prvenstvu prava je potvrda ogromnog potencijala, a tek je jedan od fenomenalnih rezultata u ovoj godini. ‘Morača’ je sa košarkašima uživala u rušenju Francuza, pa je seniorska selekcija na pravom putu da bude među svjetskom elitom i zaigra na Mundobasketu. Košarkašice samo pobjeda dijeli od sedmog uzastopnog nastupa na Eurobasketu”, naveo je on neke od uspjeha košarkaških reprezentacija.

Takođe je podsjetio da su mlade košarkašice osvojile zlato u Skoplju, pa će naredne godine igrati u prestižnoj A diviziji, dok su pioniri bili najbolji na takmičenju u Sloveniji.

“Sve to je pravi pokazatelj da se svaki euro uložen u košarku vraća uspjehom. Zbog toga vjerujem da ni naši prijatelji iz Mtela nisu imali nikakvu dilemu o produžetku saradnje. Želim da im se zahvalim na tome što su uz naše košarkaše i košarkašice. Uz vašu dalju pomoć, siguran sam da možemo nastaviti da ostvarujemo prave rezultate. Vi ste pravi primjer društveno-odgovornog ponašanja, a takvi su potrebni crnogorskom sportu”, poručio je proslavljeni NBA as.

Potpisivanju novog sponzorskog ugovora prisustvovali su i selektor muške reprezentacije Boško Radović, te kapitenka ženske reprezentacije Jelena Dubljević.

 

 

 

TAGOVI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *