Bogat praznični program u Ulcinju: Nastupiće Sergej Ćetković, Marko Luis, Ledri Vula…

Dodajte komentar

Manifestacija “Sweet December” organizuje se u Ulcinju od 15. decembra do 10. januara. Zvučna muzička imena, kako na crnogorskom tako i albanskom jeziku – Sergej Ćetković, Sevdah Baby, Marko Luis, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj samo su neke od zvijezda koje će tokom “Slatkog decembra” zabavljati posjetioce u Ulcinju.

Mala plaža biće mjesto okupljanja, gdje je smješten i Novogodišnji bazar.

Pored poznatih pjevača, ucešće u programu uzeće i lokalni muzičari, dok će za najmlađe biti upriličen i dječiji program.

Na današnjoj pres konferenciji, predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari, kazao je da ovogodišnji program pod nazivom “Sweet december” nosi jednu snažnu poruku, i predstavlja Ulcinj u drugačijem svijetlu.

“Odlučili smo da iskoristimo jedan period koji možda ostale Opštine u Crnoj Gori nijesu, i budemo konkurentni. U ovom trenutku,zbog finansijskih momenata kao i hotelskih kapaciteta nijesmo u mogućnosti da budemo konkuretni tokom 31. i 1, ali smatramo da u periodu od 15. decembra do 10. januara koliko i traje pomenuta manifestacija, možemo dosta dobre zabave ponuditi kako građanima Ulcinja, tako i onima koji ga posjete turistički”, kazao je on.

Bajraktari smatra da je muzički program raznovstan, što je i bio ovogodišnji cilj, kako bi u Ulcinju praznike proveli posjetioci širom regiona.

Da je organizacija pomenute manifestacije u Ulcinju nešto što će donijete velike benefite, i obogatiti turističku ponudu tokom decembra i januara, mišljenja je i predsjednik Turističke organizacije Ulcinj Ćazim Hodžić.

“Nadam se da će manifestacija zaživjeti i u narednim godinama, i da je ovo jedan odličan početak za Opštinu Ulcinj”, poručio je Hodžić.

Media Biro

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *