Bogat praznični program u Ulcinju: Nastupiće Sergej Ćetković, Marko Luis, Ledri Vula…

Manifestacija “Sweet December” organizuje se u Ulcinju od 15. decembra do 10. januara. Zvučna muzička imena, kako na crnogorskom tako i albanskom jeziku – Sergej Ćetković, Sevdah Baby, Marko Luis, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj samo su neke od zvijezda koje će tokom “Slatkog decembra” zabavljati posjetioce u Ulcinju.

Mala plaža biće mjesto okupljanja, gdje je smješten i Novogodišnji bazar.

Pored poznatih pjevača, ucešće u programu uzeće i lokalni muzičari, dok će za najmlađe biti upriličen i dječiji program.

Na današnjoj pres konferenciji, predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari, kazao je da ovogodišnji program pod nazivom “Sweet december” nosi jednu snažnu poruku, i predstavlja Ulcinj u drugačijem svijetlu.

“Odlučili smo da iskoristimo jedan period koji možda ostale Opštine u Crnoj Gori nijesu, i budemo konkurentni. U ovom trenutku,zbog finansijskih momenata kao i hotelskih kapaciteta nijesmo u mogućnosti da budemo konkuretni tokom 31. i 1, ali smatramo da u periodu od 15. decembra do 10. januara koliko i traje pomenuta manifestacija, možemo dosta dobre zabave ponuditi kako građanima Ulcinja, tako i onima koji ga posjete turistički”, kazao je on.

Bajraktari smatra da je muzički program raznovstan, što je i bio ovogodišnji cilj, kako bi u Ulcinju praznike proveli posjetioci širom regiona.

Da je organizacija pomenute manifestacije u Ulcinju nešto što će donijete velike benefite, i obogatiti turističku ponudu tokom decembra i januara, mišljenja je i predsjednik Turističke organizacije Ulcinj Ćazim Hodžić.

“Nadam se da će manifestacija zaživjeti i u narednim godinama, i da je ovo jedan odličan početak za Opštinu Ulcinj”, poručio je Hodžić.

Media Biro

Check Also

Lista automobila koji su trošili najmanje goriva od 1975. do danas

Prema sajtu Statista, kada kupuju automobile potrošačima nije toliko bitan ni njihov izgled, pa čak …

Leave a Reply

Your email address will not be published.