Za Portonovi rizort, prvi One&Only u Evropi, protekla godina bila je veoma uspješna

Dodajte komentar

Za jedinstveni Portonovi rizort, prvi One&Only u Evropi, protekla godina bila je izazovna ali i, prema riječima direktorice marketinga i komunikacija Portonovog, Adrijane Husić svakako i veoma uspješna.

“Zadovoljni smo sa rezultatima koje smo ostvarili, kako kad je u pitanju program iznajmljivanja tako i kada je u pitanju prodaja samih nekretnina”, kazala je ona.

Kako je istakla, kao simbolično obilježvanje godine koju polako ostavljamo za nama, u susret predstojećim praznicima Portonovi je organizovao jedan lijep događaj i obradovao sve posjetioce. “Sparkling season’, i svečano paljenje novogodišnje jelke na Portonovi marina trgu kao i praznične dekoracije, okupilo je mnoštvo posjetilaca različite uzrasti. Ceremoniju je upriličio nastup dječijeg hora Cvrkutići, kao i kulturno-umjetničkog društvo Sloga, čiji su najmlađi članovi uzeli učešće u svečanoj kratkoj ceremoniji.

“Večeras smo upalili najveću jelku u Crnoj Gori, ovo je jedna od četiri takve jelke u ovom dijelu Evrope i posjetioci i građani Herceg Novog moćiće da vide ukrase koji se prvi put koriste”, naglasila je.

Kao i prethodnih godina, Portonovi nastavlja sa nesvakidašnjim ukrašavanjem rizorta i ove godina.

“Donosimo duh velikih gradova u Herceg Novi, i zaista nas raduje veliko interesovanje koje smo imali ove godine jer, ljudi ili su bili, ili su čuli, vidjeli fotografije i dolaze da zajedno sa nama uživaju u onome što smo pripremili i ove godine”, poručila je Adrijana Husić.

Kako je ranije saopšteno iz Portonovi rizorta, Portonovi Praznični bazar počeće 17. decembra 2022. i trajati sve  do 08. januara 2023. uz brojne prateće programe o kojima se više informacija može naći na https://portonovi.com/me/festiveseason

Izvor: Mediabiro.tv

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *