Posjeti One poslovnicu na novom mjestu u Danilovgradu

Dodajte komentar

Kompanija One će od danas u Danilovgradu biti prisutna na novoj lokaciji. Savremena poslovnica sadašnjim i budućim korisnicima omogućiće da direktan i transparentan kontakt, koji su među prioritetima poslovanja, ostvare u prijatnom ambijentu nove poslovnice koja se nalazi u centru grada u Ulici Vlajka Đuranovića bb.

Povodom otvaranja nove poslovnice, Brano Đurović izvršni komercijalni direktor u kompaniji One ocijenio je da će novi ambijent unaprijediti korisničko iskustvo građana Danilovgrada, pružajući mogućnost da u komunikaciji sa ljubaznim osobljem za sebe izaberu najbolje iz One ponude.

„Za kompaniju One, korisničko iskustvo je na prvom mjestu, što podrazumijeva naš posvećen i kontinuiran rad na unapređenju usluga. Pored toga što nam je prioritet da naši korisnici imaju kvalitetnu mrežu na koju mogu da računaju, želimo da im na raspolaganju bude i ponuda paketa i uređaja koja u potpunosti zadovoljava naše korisnike”, rekao je on.

Tom prilikom, Đurović je istakao da uspješnu priču ipak može da zaokruži prijateljski odnos i direktna komunikacija.

“Uz razgovor koji će razriješiti sve nedoumice ili eventualne izazove, našim korisnicima direktan kontakt sa nama je uvijek na raspolaganju kroz naš korisnički servis na 1.me, kroz MojOne aplikaciju i na broju 1700, ali prvenstveno u našim poslovnicama gdje ih čekaju kvalitetna usluga i ljubaznost”, kazao je Đurović.

Svi oni koji su posjetili poslovnicu u Danilovgradu, koja je svečano otvorena uoči Dana opštine, učestvujući u kvizu u kome su pokazali znanje o svom gradu i One mreži, imali su priliku da osvoje vrijedne nagrade.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *