Stižu dobre vijesti za mala i srednja preduzeća: Online kredit do 300.000 EUR za samo 48 sati

Dodajte komentar

Addiko banka je pripremila jedinstvenu ponudu za klijente iz sektora privrede koji mogu da apliciraju online za kreditnu podršku do 300.000 eura, bez finansijske dokumentacije u procesu odobrenja, uz odluku u roku od maksimalno 48 sati.

Brzina je važna, pogotovo preduzetnicima, stoga je Addiko banka maksimalno pojednostavila proces odobravanja neophodne finansijske podrške malim i srednjim preduzećima. Zainteresovana pravna lica mogu podnijeti zahtjev za kredit online, brzo i jednostavno, bez finansijske dokumentacije. U roku od jednog minuta klijenti dobijaju informaciju da li se preliminarno kvalifikuju za kredit, a konačnu odluku dobijaju za samo 48 sati, bez odlaska u ekspozituru. Čitav proces apliciranja se obavlja putem web sajta Banke, a jednostavna procedura podrazumijeva samo mjenicu kao sredstvo obezbjeđenja.

„Kao banka koja se specijalizovala za brze kredite, pravnim licima smo ponudili dodatni podsticaj u vidu još bržeg i jednostavnijeg procesa online apliciranja za kredit, bez finansijske dokumentacije. Apliciranje online putem je jedinstvena mogućnost na našem tržištu kojom želimo dodatno da olakšamo i pružimo potrebnu finansijsku podršku  malim i srednjim preduzećima, na najjednostavniji i najbrži način. Zainteresovanim pravnim licima koja ispunjavaju uslove, kreditna sredstva do 300.000 eura uz ročnost do 36 mjeseci, biće odobrena za svega 48 sati bez posjete poslovnici. Za veće iznose kredita i dužu ročnost, uslovi i mogućnosti se definišu u dogovoru sa našim kreditnim savjetnicima.“ – izjavila je Aleksandra Mitrović, direktorica Odjeljenja za poslovanje s privredom i malim i srednjim preduzećima.

Više informacija korisnici mogu da potraže na web stranici https://www.addiko.me/, kao i putem Kontakt centra na broj 19990, svakog radnog dana od 8-19h i subotom od 8-13h.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *