Prezentacija programa prestižnog univerziteta SRH Berlin University of Applied Sciences

Dodajte komentar

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice domaćin je brojnim prestižnim obrazovnim institucijama iz inostranstva. Ovoga puta, Crnu Goru će posjetiti predstavnici prestižnog univerziteta SRH Berlin University of Applied Sciences iz Njemačke. Tokom posjete, organizovaće se prezentacija akademskih programa i stipendija u Hotelu Hilton u Podgorici, sa počekom u 18h.

Učešće na prezentaciji je besplatno, broj mjesta ograničen, a registracija obavezna putem telefona: 069 031 742 ili e-maila: [email protected].

Univerzitet ima nekoliko kampusa, u Berlinu, Hamburgu i Drezdenu i nudi brojne programe na nivou osnovnih, magistarskih i doktorskih studija, kako na engleskom, tako i na njemačkom jeziku.

Neki od programa su: biznis, hotelijerstvo, IT, dizajn, inženjering, filmska produkcija, marketing, UX dizajn, menadžment u zdravstvu, itd.

SRH Berlin University of Applied Sciences nudi i velike stipendije do 50% za najbolje studente.

Rezervišete na vrijeme svoje učešće na prezentaciji!

Agencija ISEM već duže od deceniju srednjoškolcima i studentima iz Crne Gore i regiona pomaže da ostvare svoje snove kada je u pitanju školovanje u inostranstvu, kroz odabir pravog programa, ali i kroz ostvarivanje prava na stipendije.

Nudi brojne programe u Americi i Evropi, kao što su:

Upisi na osnovne i magistarske studije;

Programi razmjene srednjoškolaca;

Srednje škole internatskog tipa;

Škole jezike;

Work and Travel program.

Happy students with diplomas outdoors. Graduation ceremony
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *