USKORO: Home Decor Shop u novom ruhu u Mall of Montenegro

Dodajte komentar

Šoping centar Mall of Montenegro jedna od najatraktivnijih lokacija u Podgorici, sa višedecenijskom trgovačkom tradicijom obogatiće uskoro ponudu sa Home Decor Shop-om!

“S velikim zadovoljstvom najavljujemo otvaranje Home Decor Shop-a u novom ruhu, u atraktivnom prostoru na drugom spratu Mall of Montenegro, tržnog centra smještenog u samom srcu Podgorice, površine od 15.000 kvadratnih metara.

U našoj novoj ponudi pronaći ćete mnoštvo ideja za poklone i praznične dekoracije po izuzetnim cijenama. Očekuju Vas brojna iznenađenja u Home Decor Shop-u”.

Podsjećamo, TC Mall of Montenegro je mjesto koje godišnje ostvari skoro tri miliona posjeta kupaca, koji su godinama, više nego zadovoljni onim što se nudi u ovom atraktivnom prostoru.

“Sigurni smo da ni ovog puta, sa novom ponudom u Home Decor Shop-u nećemo iznevjeriti povjerenje kupaca, te da ćemo više nego bogatom ponudom još jednom potvrditi slogan koji s pravom nosi Mall of Montenegro: Vaše mjesto, Vaše vrijeme, bezbroj mogućnosti.

Zato, u Home Decor Shop možete imati samo jedan “problem”- šta da bude Vaš izbor od toliko kvalitetnih i raznovrsnih proizvoda u ponudi, na jednom mjestu.

Poštovani kupci, ne brinite, tu smo da biramo sa vama najbolje, a uz čast otvaranja spremili smo i brojne akcije na razne artikle koji mogu, uz malo kreativnosti dati poseban pečat svakom domu.

Uskoro, Home Decor Shop u Mall of Montenegro, u Podgorici”, navedeno je u saopštenju.

Pogledajte samo dio ponude iz Home Decor Shop-a:

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *