Praznični poklon Telekoma: Aktivirajte besplatan internet kroz Telekom ME aplikaciju

Dodajte komentar

Praznici su vrijeme kada je važno da se povežemo sa onima do kojih nam je najviše stalo, a Crnogorski Telekom je kao i uvijek tu da to učini što jednostavnijim. U Telekomu su zato odlučili da svim postpejd korisnicima – privatnim i poslovnim – poklone besplatan internet, da tokom praznika ostanu povezani sa onima o kojima brinu.

Da bi mogli da ih koriste, korisnici besplatne gigabajte treba da aktiviraju kroz Telekom ME aplikaciju. Oni koji još uvijek nemaju Telekom ME aplikaciju mogu je besplatno preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

„Želimo da svi budemo povezani jedni s drugima na najbolji i najjednostavniji mogući način, jer upravo veze koje gradimo i održavamo čine zajednicu u kojoj živimo. Ova kampanja je podsjetnik svima nama da je važno da ostanemo u kontaktu sa sa najbližima, jer kao što često kažemo – kada u Telekomu razmišljamo o tome šta je našim korisnicima najvažnije, ne razgovaramo o gigabajtima i minutima već o tome šta oni znače.

Želimo da i ove godine najljepše praznične trenutke možemo da što lakše podijelimo sa dragim ljudima, bez obzira na to gdje se nalaze, a gigabajti su tu da se o njima ne razmišlja dok se slavi“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Osim kroz Telekom ME aplikaciju, besplatni gigabajti se mogu aktivirati i SMS-om, slanjem poruke NG na broj 1466. Poklon gigabajti dostupni su od dana aktivacije do 15. januara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *