Volkswagen predstavio novi model

Volkswagen predstavlja Polo Track namijenjen južnoameričkom tržištu. Proizvodiće se u Brazilu, a u ponudi bi trebalo da zamijeni popularni Golf koji nakon oproštajne edicije odlazi u penziju.

Zanimljivo je da je na ovom tržištu nedavno predstavljen i obnovljeni Polo, ali ovaj bi novitet usprkos sličnosti u imenu trebao nastupati kao zasebni, osjetno jeftiniji model.

S druge strane Polo Track koristi istu osnovu, MQB-AO, a i dizajnerski se bitno ne razlikuje. Ono što ga čini osjetno drukčijim je cijena, koja za ulazni model s 1.0 MPI motorom (84 KS) kreće od 14.400 evra, što je osjetno manje od opremljenijeg i snažnijeg Pola, prenosi Index.hr.

Track se distancira novom maskom, izostankom prednje LED trake te ugradnjom halogenih svjetala. Takođe, usisnici i drugi detalji su neobojeni i crni, a feluge su čelične promjera 15 inča.

U kabini jasan znak štednje je izostanak infotainmenta. Umjesto njega je tu još plastike, klasičan audiosistem i uobičajena analogna ploča s instrumentima. Oprema uključuje klimu, elektrifikaciju i osnovne sigurnosne dodatke.

Check Also

Bogat praznični program u Ulcinju: Nastupiće Sergej Ćetković, Marko Luis, Ledri Vula…

Manifestacija “Sweet December” organizuje se u Ulcinju od 15. decembra do 10. januara. Zvučna muzička …

Leave a Reply

Your email address will not be published.