Saradnja AMM i Ekonomskog fakulteta: Bez kvalitetnih kadrova nema ekonomskih reformi i snaženja realnog sektora

1 komentar

Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore i Asocijacija menadžera Crne Gore unaprijediće i podstaći svoju višegodišnju uspješnu saradnju brojnim aktivnostima koje predviđa Sporazum o saradnji, istakli su prilikom sastanka dekan Fakulteta prof. dr Mijat Jocović i predsjednik Asocijacije Budimir Raičković.

Dogovorena je saradnja u organizaciji edukacija i radionica iz oblasti liderstva i menadžmenta, namijenjenih studentima, u okviru kojih će istaknuti predstavnici struke podijeliti svoja znanja i iskustva koja su im bila od značaja za razvoj karijere. Tom prilikom je istaknuta liderska uloga koju Ekonomski fakultet ima u procesu obrazovanja menadžerskog kadra u Crnoj Gori, a koji se danas nalaze na rukovodećem pozicijama u brojnim uspješnim crnogorskim i inostranim preduzećima, kao i važna uloga Asocijacije kao krovne menadžment i liderske organizacije, u pružanju pomoći u profesionalnom razvoju i vođenju biznisa profesionalcima koji se bave menadžerskim poslom.

Planirano je i organizovanje okruglih stolova koji će okupiti uspješne predstavnike privrednog i javnog sektora, kao i predstavnike akademske zajednice i studente, sa ciljem afirmacije uloge i značaja koji obrazovanje iz oblasti liderstva i menadžmenta ima u razvoju cjelokupnog društva.

Ovom prilikom dogovoreno je i članstvo predstavnika Ekonomskog fakulteta u odborima Asocijacije menadžera Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Beskorisni Raičković i CG Ekonomija nek pomognu ministru finansija kad krene da pada… Ali će mu oni tek tad zabosti nož u leđa…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *