Nova streaming platforma u Crnoj Gori startuje 14. decembra

Dodajte komentar

Nova streaming platforma u Evropi SkyShowtime predstavila je u Amsterdamu plan širenja svojih usluga na kontinentu, te najavila da će od sredine narednog mjeseca biti dostupna i u Crnoj Gori.

Izvršni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan otkrio je da će usluga biti lansirana 14. decembra, od kada će njihova ponuda ekskluzivne zabave biti dostupna u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji. Za februar naredne godine poslovanje šire i na Albaniju, Češku, Mađarsku, Sjevernu Makedoniju, Poljsku, Rumunjsku i Slovačku.

Kako je naveo, SkyShowtime će objediniti “najbolju zabavu iz najvećih svjetskih studija i ponuditi hiljade sati kvalitetne zabave za cijelu porodicu, sa velikim izborom svjetskih serija i filmova.

“Novi i ekskluzivni program koji će na SkyShowtime-u premijerno biti prikazan narednih mjeseci, čine premijere filmskih hitova, nove serije, dječji i poroični sadržaji te odabrani naslovi iz biblioteke koje su kreirali Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios i Peacock. SkyShowtime će takođe nuditi lokalne programe, dokumentarce i specijalne emisije”, rečeno je na predstavljanju.

Najavljene su i skorašnje premijere na servisu, među kojima su “The Calling”, “Funny Woman”, druga sezona “Mayor of Kingstown”, “Rabbit Hole”, “Ripley2, “Three Women” i serije Tejlora Šeridana “Tulsa King”, “1923” i “Lioness”, kao i filmovi “Top Gun: Maverick”, “Jurassic World Dominion”, “Minions: The Rise of Gru”, “Downton Abbey: A New Era” i “Nope”.

SkyShowtime je prvi puta lansiran u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj 20. septembra ove godine, prije nego što se 25. oktobra proširio na Nizozemsku i Portugal. Nakon lansiranja u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji u decembru, SkyShowtime će nastaviti sa širenjem u Španiji, Andori i Srednjoj i Istočnoj Evropi do kraja prvog tromjesečja 2023. godine.

Detalji o programu i cijenama za centralnu i istočnu Evropu – uključujući našu zemlju – biće objavljeni prije lansiranja SkyShowtime-a. Trenutna cijena ovog servisa u Holandiji je 6,99 a u Portugalu 4,99 eura.

Izvor: Hollywood Reporter

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *