Jelena Vujović, Gordana Jovanović i Dragan Perišić dobitnici nagrade PRO PR Globe

Dodajte komentar

Prestižne PRO PR Global Awards nagrade koje nominuju četiri svjetske komunikacijske asocijacije (PRCA, IPRA, ICCO, CIPR) za 2021. godinu osvojili su rukovoditeljka strateškog marketinga i komunikacija NLB banke Jelena Vujović, rukovoditeljka službe za odnose s javnošću i marketing IRF-a Gordana Jovanović i viši marketing stručnjak Delta Real Estate iz Crne Gore Dragan Perišić.

To je rečeno tokom dodjele nagrada održane prije dva dana u okviru PRO PR konferencije.

Osim laureata iz Crne Gore, priznanja su iz Hrvatske dobile: Olivera Ćirković, direktorica marketinga Univerexporta, Ljiljana Boljanović, direktorica & partnerica OLAF&MCATEER-a, Jelena Parezanović, posebna savjetnica ministra u Ministarstvu prosvjete, znanosti i tehnološkog razvoja, Ivan Hrvoje Maljković, savjetnik za odnose s javnošću Hrvatske udruge banaka, Nina Remenar, voditeljica komunikacija u Mediavisionu i Ljudmila Bratko Gašpić, voditeljica korporativnih poslova. Nagrađeni su iz Slovenije Suzana Žbogar, direktorica Odnosa s javnošću Vzajemne zdravstvene zavarovalnice i Aleksander Salkič, savjetnik predsjednika Uprave Petrol d.d, a iz Bosne i Hercegovine Elvedina Džakmić – Klempić, PR menadžerica u Communis „Media S“ i Melisa Durak, stručnjakinja za komunikacije i odnose s javnošću i upravljanje projektima pri UNESCO-u.

J. David Gallagher, bivši predsjedavajući PRCA i bivši predsjednik ICCO-a, te Jacqueline Purcell, CEO / Specijalizirani komunikacijski savjetnik za međunarodni rast pri IPRA board UK and Ireland Chapter Chair iz Ujedinjenog Kraljevstva, Vladimir Torin, voditelj PR EuroChema iz Rusije, José Manuel Velasco, PR konsultant, izvršni coach i trener iz Španije, Tina Zournatzi, rukovodilac komunikacija pri Evropskoj komisiji iz Italije i Ajit Pathak, predsjednik Društva za odnose s javnošću iz Indije.

Nagrada Vision City pripala je gradu Trebinju, nagrada Vision Manager generalnom direktoru BH Telekoma Sedinu Kahrimanu, a nagrada Infigo Milici Marković.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *