Prva trgovinska misija SAD dovodi predstavnike 22 kompanije u Crnu Goru

Dodajte komentar

Američka privredna komora u Crnoj Gori AmCham sjutra će ugostiti prvu trgovinsku misiju 22 američke kompanije u našoj zemlji.

Na AmCham Business Luncheon, ove firme iz informaciono-komunikacionih i takozvanih “čistih” tehnologija biće u prilici da upoznaju ključne donosioce odluka, identifikuju poslovne mogućnosti i pokrenu razgovore sa istaknutim poslovnim partnerima u Crnoj Gori – i to prvi put za 20 godina. U posjetu stižu predstavnici globalno uspješnih kompanija kao što su Amazon, SAS Institute, Adtran, AlPha Technologies, AerialZeus, Cisco Sistems, Inc., EXCEL Services Corporation, IBM, Motorola Solutionsl, UGTR i SELECT Power Systems.

Prisutnima će se obratiti predsjednica Američke privredne komore Svetlana Vuksanović, ambasadorka SAD-a u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke, zamjenik pomoćnika ministra trgovine SAD za Evropu i Evroaziju Dejvid de Falko i direktor Agencije za investicije Mladen Grgić.

Na ekspertskom panelu učestvovaće izvršni direktor kompanije Amplitudo Nenad Novović, izvršni direktor kompanije doMEn Predrag Lešić, direktor Direktorata za razvoj i investicije u EPCG Ivan Mrvaljević i ekspert za razvoj softverskih proizvoda  u Crnogorskom Telekomu i predsjednik AmCham Komiteta za digitalnu transformaciju Vuk Vukašinović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *