Oaza zdravih obroka u Podgorici: IRF prepoznao i podržao ideju “Green & Protein” restorana

Dodajte komentar

Već neko vrijeme, glavni grad je bogatiji za restoran zdrave hrane “Green & Protein”. Irena Marković, posvećena ugostiteljka, otkriva nam ideju koja stoji iza zdravih i ukusnih obroka.

“‘Green & Protein’ je franšiza lanca restorana zdrave hrane. Radi se o konceptu koji je pokušao da spakuje zdrave namirnice u ono što se trenutno najviše traži, a to je zdrava hrana. Suprug i ja smo vegani već sedam godina i koncept nam je zapao za oči prilikom jednog od naših putovanja. Ovo je priča koja je rođena iz ljubavi, a u realizaciji svega toga pomogao nam je Investiciono-razvojni fond (IRF),” ispričala je Marković.

Preduzeće trenutno broji 13 zaposlenih, a ljubazne radnice najzelenijeg lokala u Podgorici, pažljivo će posavjetovati svakoga ko želi da iskusi čari jedinstvenog gastro užitka, čija receptura se bazira na sirovinama koje nijesu industrijskog porijekla.

“Što se tiče ponude u restoranu ‘Green & Protein’, tu je široka paleta zdravih obroka. Sve što ćete probati u ,,Green & Proteinu“ je homemade ili domaće, narodski rečeno,” istakla je ugostiteljka.

O toploj dobrodošlici i zdravim gurmanlucima, najbolje govore utisci zadovoljnih gostiju.

“Probala sam pozitivno-kaloričnu salatu koja je savršena. Mene je oduševio ovaj restoran, jer ovdje ima hrane za nas koji nismo vegani. Sve je prirodno. Prirodni su sokovi, slatkiši, obroci. Ambijent je predivan, tako da ću ubuduće, vrlo često biti gost ovog restorana,” poručila je Vesna Radulović koja ovih dana boravi u Podgorici.

Mnogobrojne pohvale i pet mjeseci sjajnih poslovnih rezultata, pokazatelji su koji jasno potvrđuju da IRF-a zna da prepozna i podrži kreativne biznis priče. Stimulans koji karakteriše finansijska pomoć, samo je jedan od detalja koje preduzetnici vrednuju kod IRF-a.

“Investicija je vrijedna oko 140 hiljada eura. Od IRF-a smo dobili podršku u visini od 50.000 eura. Došle su izuzetne pogodnosti u vidu kamatne stope, grejs perioda, tako da topla preporuka za IRF u odnosu na bankarske realizacije,” zaključuje Marković, a ujedno dodaje da računa na nastavak saradnje, koja će se ogledati u podršci pri proširenju “Green & Protein” restorana i u ostalim gradovima u Crnoj Gori.

Media Biro

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *