Zašto je Ilon Mask ušao u zgradu Tvitera sa umivaonikom?

Ilon Mask je ušao u kompaniju Tviter noseći umivaonik u rukama. Izvršni direktor Tesle je među najpraćenijim ljudima na Tviteru sa nevjerovatnih 110,1 milion pratilaca u ovom trenutku. Nedavno je postavio neobičan video na svom profilu, iako to i nije iznenađenje jer je poznat po svojim duhovitim tvitovima o raznim temama.

Na snimku se vidi Mask kako ulazi u poslovnu zgradu Tvitera sa lavaboom u rukama. U crnoj odjeći dolazi u kancelariju i stavlja lavabo na sjedište. U snimku od 9 sekundi čuje se kako se Mask osmehuje i govori: “Pustite taj umivaonik unutra”. Na engleskom jeziku, u njihovom govoru, znači da treba da “pusti da se slegne”.

Promijenio svoju biografiju u “Chief Twit”

Nakon što je video objavio na svom zvaničnom Tviter nalogu, promijenio je i svoju biografiju. Napisao je “Chief Twit”. Sve se dogodilo nekoliko dana prije isteka roka koji je sud odredio za zatvaranje njegovog posla od 44 milijarde dolara sa društvenom mrežom.

Ilon Mask je rekao da ulazi u kancelariju Twitter Inc. u San Francisku i Tviter je potvrdio. Uprkos potvrdi Tvitera da će izvršni direktor Tesle da posjeti kancelariju u San Francisku ove nedjelje, kompanija nije otkrila nikakve dodatne detalje.

Ilon Mask kupuje Tviter

Mask je objavio svoju ponudu od 54,20 dolara po akciji za Tviter. Kompanija se u početku opirala dogovoru, a kasnije je tužila najbogatijeg čovjeka na svijetu nakon što je najavio planove da odustane od ponude zbog zabrinutosti za neželjene naloge na platformi.

Posle šest mjeseci dramatičnog napredovanja, izvršni direktor Tesle je konačno odlučio da nastavi sa svojom originalnom ponudom od 44 milijarde dolara. Suinvestitore, koji su pristali da ulože novac u Tviter dogovor, Mask je obavijestio da će posao da bude završen do 28. oktobra, prenose strani mediji.

Prema izvještajima, banke su počele da šalju 13 milijardi dolara u gotovini da podrže Maskovu akviziciju Tvitera kao znak da je posao na dobrom putu da bude završen, najvjerovatnije do kraja nedjelje.

Izvor: BIZLife

Check Also

Održana konferencija “Pojas i put – saradnja Kine i zemalja Centralne i istočne Evrope”

Konferencija ,,Pojas i put – saradnja Kine i zemalja Centralne i istočne Evrope”, bila je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.