Sklopivi telefoni su savršen izbor za poslovne korisnike

Dodajte komentar

U 2022. godini mobilnost na radnom mjestu je među prioritetima u poslovanju, a kompanije svih vrsta i veličina uče kako da rade i budu uspješne u udaljenim i hibridnim radnim okruženjima. Ustvari, pojedine ankete pokazuju da se samo 25 posto zaposlenih u svijetu vratilo u kancelarije na svih pet dana u sedmici.

Pandemija je pružila organizacijama priliku da resetuju svoju viziju radnog mjesta budućnosti. Zaposleni žele veću fleksibilnost, a poslodavci efikasnu saradnju i produktivnost. U kombinaciji s aplikacijama baziranim na povezanosti, mobilni uređaji — i preciznije, sklopivi mobilni uređaji — čine uspješno hibridno radno mjesto dostupnijim pružanjem „radnog prostora“ koji možete otvoriti i zatvoriti u pokretu samo brzim okretanjem ili preklapanjem.

Mobilna tehnologija je igrala ozbiljnu ulogu u našem radu više od jedne decenije i nema razloga da se uspori. Ali oni koji donose IT odluke u kompanijama i lideri malih i srednjih firmi moraju se zapitati: Kako da preduzmemo sljedeći korak u stvaranju najproduktivnije, najefikasnije mobilne radne snage do sada?

Mobilni pod mikroskopom

Ranije su kompanije mogle raditi zajedno s dovoljno dobrom tehnologijom da bi obavile posao. Ali kada se desila pandemija, potreba da se radnicima omogući veća mobilnost bila je ubrzana silom. Brzo smo morali zamijeniti pravu kancelariju onom kućnom, opremivši sebe i svoje timove odgovarajućom tehnologijom. Sve se to dogodilo naizgled preko noći, a potreba da svakodnevno primamo telefonske pozive, provjeravamo mail i obavljamo radne zadatke daleko od uobičajenih kancelarija, stavila je mogućnosti naših mobilnih uređaja pod mikroskop.

Mobilnost i fleksibilnost

Suština današnjih diskusija na radnom mjestu drastično je drugačija nego prije dvije i po godine. Naše rutine su se zauvijek promijenile. Rad sada znači primanje video poziva, uređivanje dokumenata, saradnju, komunikaciju i pristup svemu što nam je potrebno da bismo bili produktivni, gdje god da se nalazimo. I često, sve to moramo da radimo u isto vrijeme.

Ovakav multitasking zahtijeva uređaj koji je prenosiv, ali moćan, kompaktan bez kompromisa. Tu na scenu stupa Samsungov Galaxy Z Flip4. Kada je uređaj preklopljen, ekran sa obavještenjima od 1,9 inča omogućava vam da budete u toku sa informacijama koje su vam potrebne. Unutra, Z Flip4 nudi Multi-Active Windows tako da korisnici mogu raditi — ili se igrati — u dvije odvojene aplikacije odjednom. Ili podignite uređaj u Flex Mode za videokonferencije bez upotrebe ruku. To je opcija Odaberi svoj vlastiti uređaj (CYOD) koju zaposleni zapravo žele.

Konsolidacija uređaja za hibridno radno mjesto

Radnici su na prvom mjestu potrošači, tako da ono što počne da uzima maha u našim ličnim životima često postaje glavna stvar u poslovnom svijetu; naš posao i privatni život se prepliću.

Na hibridnom radnom mjestu, prebacivanje između različitih uređaja prekida protok i otežava produktivnost. Bilo kome je teško da se usredsredi kada se često prijavljuje i odjavljuje, preuzima dokumente i ne pokušava da mijenja uređaje. Kada biste mogli da konsolidujete svoje tri najčešće korištene platforme – pametni telefon, tablet i računar – u jedan uređaj, odmah biste poboljšali svoju efikasnost.

Galaxy Z Fold4 kompanije Samsung je taj uređaj. Preklopljen, to je pametni telefon. Otvoren u Flex modu ili ravan, proširuje se u tablet. Spojen na monitor ili ekran pomoću Samsung DeX-a, postaje PC. DeX vam omogućava da svoj mobilni uređaj pretvorite u desktop računar bežičnim povezivanjem na monitor. To je tvoja kancelarija, presavijena u džepu.

Galaxy Z Fold4 je takođe kompatibilan sa S Pen olovkom, omogućavajući vam da se krećete sa preciznošću dok obavljate svakodnevne zadatke. Galaxy Z Fold4 se zalaže za hands-free video konferencije, a zahvaljujući funkciji Multi-Active Window možete raditi u do tri aplikacije istovremeno, što vam omogućava da napravite PowerPoint dok pravite bilješke o video pozivu, kao samo jedan primjer. Radni prostor od 7,6 inča daje vam više nego dovoljno pejzaža da svoj posao obavite gdje želite, kako želite.

Bilo da ste vlasnik malog biznisa, startup preduzetnik ili radnik koji je uvijek u pokretu, Galaxy Z Fold4 kombinuje snagu i brzinu na dlanu kako bi promijenio način na koji obavljate posao.

Nakon svega, kako smo navikli da Samsung pruža samo najbolje i uređaje sa vrhunskim karakteristikama, odlična vijest je i da uz kupovinu ovih uređaja dobijate i 4 mjeseca mogućnosti besplatnog korišćenja YouTube Premium-a. Takođe, dodatni benefit koji Samsung nudi je i uživanje u šestomjesečnom korišćenju OneDrive-a sa besplatnih 100GB prostora za skladištenje omiljenih materijala i sadržaja, čime dodatno možete zaštititi, ali i sačuvati sve potrebne podatke.

Više informacija o uređajima potražite na sajtu Samsunga: Galaxy Z Fold4 5G i Galaxy Z Flip4 5G.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *