Nove nagrade za najbolje na konkursu „Zajedno ka vrhu“: Kreativna Crna Gora ne prestaje da iznenađuje

Dodajte komentar

Šesto kolo nagradnog konkursa „Zajedno ka vrhu“ koji kompanija Mtel organizuje povodom 15 godina uspješnog rada u Crnoj Gori, kulminiralo je današnjom dodjelom nagrada najboljim autorima.

Kako je precizirala PR menadžerka Mtel-a Ana Martinović, publika je ovog puta odabrala najmlađeg dobitnika – desetogodišnjeg Nikolu Zarića i njegovu „Jedrilicu na moru“.

„Tu su i dobitnici nagrade po odluci žirija kompanije Mtel. Prvi put nagrađujemo divnu muzičku numeru ‘Zajedno ka vrhu’ autora Žarka Klikovca koju on izvodi sa Vesnom Raičević“, dodala je ona.

Nagrade su ovog puta uručivali direktor marketinga, prodaje i brige o korisnicima Milivoje Cerović i šefica službe marketinga i PR-a Bojana Vešović.

Cerović je posebno izrazio zadovoljstvo zbog šest uspješnih kola nagradnog konkursa, kroz koje je podijeljeno 12 novčanih nagrada, svaka vrijedna 1.000 eura.

„Ovoga puta imamo pravo zadovoljstvo da su sa nama Nikola Zarić, koji je napravio predivnu sliku temperom i kamenčićima, a naša publika to proglasila za najljepši rad u ovom kolu. Ovog puta smo dobili i jednu potpuno novu formu među nagrađenima – predivnu kompoziciju koju izvode Žarko Klikovac i Vesna Raičević. Kreativna Crna Gora nas zaista iznenađuje na najljepši mogući način“, istakao je on.

S obzirom na to da je Nikola ne samo jedan od najmlađih učesnika konkursa do sada, već i najmlađi dobitnik, Cerović je s laureatom pozvao najmlađe da i oni učestvuju – budu kreativni, šalju svoje radove i tako svi zajedno obilježe 15 godina Mtela.

Svi zainteresovani svoja ostvarenja mogu poslati do 15. decembra, kada će Mtel nagraditi najbolji rad od svih do tada pristiglih.

„Zato pozivam sve da budu kreativni i slobodno pošalju svoje radove, a mi ćemo im na najbolji mogući način uzvratiti, kao i do sada, predivnim poklonima. Jer, uskoro će i Nova godina pa je to lijepa prilika da najavimo i novogodišnje poklone kompanije Mtel“, zaključio je Cerović.

Desetogodišnji nagrađeni Nikola Zarić, učenik Osnovne škole „Meksiko“ u Baru, ispričao je kako je nastao rad.

„Ova slika je nastala kada sam bio pored mora i vidio mnoge jedrilice. Koristio sam kamenje i tempere kako bih sve to napravio“, rekao je on.

I drugi dobitnik, Žarko Klikovac, nije krio zadovoljstvo nagradom.

„Ovo je rijetka i izvanredna prilika za mlade ljude u Crnoj Gori da pokažu kreativnost i talenat. Konkurs sam našao na društvenim mrežama i odlučio da napravim pjesmu. Tema je bila veoma inspirativna i brzo su se rodili i tekst i muzika. S obzirom na to da smo Vesna – koja je otpjevala kompoziciju, i ja muzički sastav Žad, ona je svojim glasom zaokružila ovo djelo. Pjesma ne bi bila ista bez nje. Htio bih i da se zahvalim žiriju, jer nam je ovo veliki ‘vjetar u krila’ za dalje autorsko stvaralaštvo. Već imamo nekoliko pjesama koje želimo da ugledaju svjetlost dana“, naveo je on, te čestitao Mtelu 15 godina postojanja uz želje za dalji uspjeh u radu.

Bankar.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *