UPCG otvorio konkurs za „Naj menadžerke u Crnoj Gori“ u 2022. godini

Dodajte komentar

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) raspisala je konkurs za dodjelu godišnjih nagrada “Naj menadžerke u Crnoj Gori“ u 2022. godini, koji će biti otvoren do 8. novembra.

Cilj ceremonije dodjele nagrada, koju UPCG organizuje po četvrti put, je promocija uspješnih poslovnih žena koje svojim odgovornim radom, profesionalnim pristupom poslu i ostvarenim rezultatima potvrđuju snagu ženskog liderstva, te ulogu i značaj većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja.

Titulu laureatkinja godišnjih nagrada UPCG “Naj menadžerke u Crnoj Gori“ do sada su ponijele 32 uspješne poslovne žene.

Prema propozicijama konkursa, nagrade se dodjeljuju za rezultate ostvarene u toku 2022. godine, i to u četiri kategorije: privreda, javni sektor, nevladine organizacije, mediji. Potencijalne laureatkinje su uspješne menadžerke i pozicionirane su u srednjem ili menadžmentu najvišeg nivoa organizacija iz navedenih kategorija. Vlasnice i suvlasnice privrednih subjekata ne mogu učestvovati u konkursu.

Pravo nominovanja kandidatkinja za nagrade UPCG “Naj menadžerke u Crnoj Gori“ imaju pojedinci/ke, privredni subjekti, institucije, organizacije i udruženja iz Crne Gore. Proces nominacije vrši se popunjavanjem prijavnog formulara koji je objavljen na sajtu UPCG poslodavci.org. Konačan izbor laureatkinja UPCG za 2022. godinu, u sve četiri kategorije, izvršiće Komisija za dodjelu nagrada Naj menadžerke u Crnoj Gori.

Imena laureatkinja biće objavljena na predstojećoj svečanosti u Podgorici, o čemu će crnogorska javnost blagovremeno biti obaviještena.

Prva dodjela nagrada UPCG za „Naj menadžerke u Crnoj Gori“ upriličena je na događaju održanom u martu 2018. godine, u okviru projekta “Žene u menadžmentu u Crnoj Gori: Podrška liderstvu i profesionalnom razvoju žena u Crnoj Gori“ koji je Unija poslodavaca realizovala uz podršku Međunarodne organizacije rada (ILO).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *