Addiko uz kredit penzionerima poklanja vaučer za trgovinu do 300 eura

Dodajte komentar

Addiko banka omogućila je svojim klijentima penzionerima, koji imaju potrebu za dodatnim novčanim sredstvima, da uz kredit Addiko banke dobiju poklon vaučer za kupovinu životnih namirnica u Idea marketima.

Klijenti Banke koji budu u narednih mjesec dana podniječi zahtjev za Addiko kredit za penzionere, uz njegovu realizaciju stiču pravo na vaučer za kupovinu u svim Idea marketima u Crnoj Gori. Novčani iznos vaučera se kreće od 50 do čak 300,00 eura u zavisnosti od iznosa odobrenog kredita.

Specijalna ponuda važi za prvih 100 penzionera kojima u periodu od 17. oktobra do 20. novembra bude odobren Addiko kredit.

Krediti za penzionere se odobravaju u iznosu od 500 do 25.000 eura, uz rok otplate do 10 godina, uz besplatnu polisu životnog osiguranja za cijeli period trajanja kredita, bez obaveze primanja penzije u Addiko banci.

Iznosi kredita do 12.000 eura se mogu podići bez zdravstvenog kartona, uz mogućnost otplate do 78. godine starosti.

„U vrijeme inflacije i poskupljenja životnih namirnica, ovo je dodatan podsticaj i podrška našim klijentima starije životne dobi koji nam ukažu povjerenje. Penzionerima koji podnesu zahtjev za kredit putem web sajta banke smo omogućili dodatan benefit – bez naknade za obradu kredita“, izjavio je Veselin Radulović, direktor sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju.

Pored jednostavnosti korisničkog iskustva i niz drugih prednosti, korisnici mogu podići kredit bez žiranata i bez obaveze primanja penzije u Addiko banci.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *