Sajam međunarodnih univerziteta i srednjih škola

Dodajte komentar

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) u saradnji sa preko 70 međunarodnih partnera, sada već 5. put organizuje Sajam međunarodnih univerziteta i srednjih škola, jedini sajam ovoga tipa u Crnoj Gori i jedan od najvećih u regionu. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajam je Italija, i očekuje se da predstavnik/ca Ambasade Republike Italije u Crnoj Gori posjeti Sajam.

Sajam će biti organizovan u Hotelu Hilton u Podgorici, u utorak, 18. oktobra u periodu od 14h do 20h. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a registracija obavezna putem telefona 069 085 505 ili emaila [email protected]. Obezbijeđeni su i brojni sajamski popusti! 

 

Sajam je prije svega namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i studentima, koji žele da dobiju više informacija o mogućnostima učenja i studiranja u inostranstvu, Work and Travel programima, ali i o školama jezika, kao i o Harrison Assessment karijernom savjetovanju.

Tokom Sajma, kandidati mogu dobiti sva pojašnjenja i dodatne informacije direktno od predstavnika međunarodnih partnera. Obzirom na veoma korisne informacije koje se mogu dobiti na Sajmu, na bazi kojih se donose najvažnije životne odluke, i roditelji su i više nego dobrodošli.

Nakon Sajma, moguće je zakazati besplatne konsultacije sa predstavnicima Agencija ISEM, tokom kojih savjetnici za obrazovanje u inostranstvu Agencije ISEM mogu pomoći prilikom donošenja prave odluke, ali i kasnije prilikom apliciranja na program, za stipendiju, vizu, smještaj, itd. Agencija ISEM svojim klijentima stoji na raspolaganju i tokom trajanja programa, uvijek pružajući punu podršku.

Spisak izlagača (po zemljama):

Italija

 Univerziteti

 Srednje škole 

 Škole jezika

 Švajcarska

 Univerziteti

 Velika Britanija 

 Univerziteti

 Srednje škole 

 Škole jezika

Amerika

 Univerziteti

 Srednje škole

 Španija

 Univerziteti

 Njemačka

 Univerziteti

 Austrija

 Univerziteti

 Grčka 

 Univerziteti

 Hrvatska

 Univerziteti

 Slovenija

 Univerziteti

 Češka

 Univerziteti

 Litvanija

 Univerziteti

 Mađarska

 Univerziteti

 Holandija

 Univerziteti

 Francuska

 Univerziteti

Više informacija o Sajmu navedene su na web sajtu Agencije ISEM: http://www.isem.agency/sajam-medjunarodnih-univerziteta-i-srednjih-skola-18-oktobar-2022/

Pored gore navedenih, Agencija ISEM nudi i brojne druge fakultete, srednje škole internatskog tipa i programe razmjene srednjoškolaca.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *