Konferencija o mogućnostima digitalne ekonomije

Dodajte komentar

Poznata globalna platforma za digitalna plaćanja Payoneer najavila je konferenciju “Neograničene mogućnosti u globalnoj digitalnoj ekonomiji” za 20. oktobar u Podgorici.

“Događaj je prevashodno namijenjen frilenserima, start up-ima, kao i malim i srednjim preduzećima koji žele da se upoznaju sa širokim spektrom mogućnosti širenja sopstvenih poslovanja izvan granica Crne Gore i regiona”, navodi se u saopštenju.

Na konferenciji će govoriti direktor Payoneer za Srbiju i region Jugoistočne Evrope Nikola Mehandžić, kreator startap ekosistema i jedan od glavnih odgovornih za postavljanje Izraela na mapu Global Startup Grind-a Shahar Matorin, kao i tehnički konsultant, programer i direktor Startup Grind-a za Andoru i Crnu Goru Juan Ignacio Luque Sandoval, koji više od 22 godine radi na kreiranju namjenskih digitalnih rješenja za klijente iz javnog sektora, poznate internacionalne brendove i start up-e širom Južne Amerike, Evrope i Azije.

Takođe, govoriće i regionalni direktor Native Teams-a – poslovnog brenda koji kompanijama pojednostavljuje zapošljavanje ljudi u inostranstvu i ujedno pomaže frilenserima da riješe status zaposlenja i plaćanja Timothei Jukić, kao i direktor operativnog sektora kompanije Finance Plus za poslovne usluge Dejan Boričić.

Zainteresovani mogu rezervisati svoje mjesto registracijom na ovom linku.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *