Ekonomski fakultet: Panel o ekonomskom državljanstvu 17. oktobra

Dodajte komentar

Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore organizuje okrugli sto o izuzetno aktuelnoj temi – ekonomskom državljanstvu u Crnoj Gori, a koji će biti održan u toj instituciji 17. oktobra od 11 sati.

“Program ekonomskog državljanstva koji je Vlada Crne Gore sprovodila od januara 2019, biće okončan 31. decembra 2022. godine. Učesnici okruglog stola pružiće osvrt na efikasnost sprovođenja programa, njegove efekte na javne finansije, na ukupnu privredu sa akcentom na razvojne projekte u oblasti turizma, ali i na put integracije Crne Gore u EU”, navodi se u najavi ovog događaja.

Učesnike će na početku pozdraviti dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Mijat Jocović.

Najvljeni panelisti su ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, ministar finansija Aleksandar Damjanović i direktor Agencije za investicije Crne Gore Mladen Grgić. Moderator okruglog stola biće rukovodilac Katedre za ekonomsku analizu i politiku prof. dr Nikola Milović.

Pored ovih panelista, organizatori očekuju i učešće predstavnika opština, kompanija koje imaju projekte u programu ekonomskog državljanstva, agenata za posredovanje, te profesora, saradnika i studenata Ekonomskog fakulteta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *