The Crew Awards ovog vikenda u Porto Montenegru

Dodajte komentar

Međunarodna asocijacija članova posade ACREW i Porto Montenegro 14. i 15. Oktobra organizuju THE CREW AWARDS, jedan od najvećih događaja za članove posade na svijetu.  Osim čarter leta iz Barselone, smještaja u Tivtu, gala žurke na Buddha-Bar bazenu, svi gosti mogu birati između mnogobrojnih dnevnih aktivnosti kako bi bolje upoznali Tivat, Gornju Lastvu, i uživati u čarima Boke.

The Crew Awards je svjetski priznat događaj koji se organizuje petu godinu za redom, od čega prvi put u Crnoj Gori, a osmišljen je kako bi se odalo priznanje članovima posade koji su se istakli kao najbolji u svom poslu. Nagrade obuhvataju 20 kategorija, koje se dodjeljuju članovima posade kako za lična dostignuća, tako i za njihov zajednički trud i predanost u industriji superjahti. Više od 200 kapetana, članova posade i profesionalaca iz industrije prisustvovaće ovog vikenda događaju u Tivtu.

Zabava dobrodošlice za sve goste biće organizovana u petak, 14.oktobra od 17h u Blue Room-u Porto Montenegra, dok će se svečana ceremonija dodele nagrada održati u Auditorijumu Doma vojske na Seljanovu, 15. okotobra od 17h. Događaj će biti praćen zabavom na Buddha-Bar bazenu koja počinje u 20h, a za isti se akreditovalo više od 15 međunarodnih medijskih kuća.

Članovi posade  iz Crne Gore mogu prisustvovati događajima, registrujući interes putem linka crewawardspackages.com.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *