Promotivne cijene u Air Montenegro: Do Beograda za 40 eura

Dodajte komentar

Crnogorska nacionalna avio-kompanija pripremila je posebne cijene karata u okviru svoje jesenje ponude, najavili su iz Air Montenegra.

Riječ je o promotivnoj prodaji od 5. do 16. oktobra tokom koje će cijena karte u jednom pravcu na linijima između Tivta i Beograd u oba pravca, biti 40 eura. Ista promotivna cijena važi i za letove od Podgorice do Beograda i obratno.

Ova jesenja promotivna cijena odnosi se i na linije između Podgorice i Ljubljane, gdje je cijena karte za jedan pravac 55 eura.

Karte kupljenje tokom promotivnog perioda mogu se iskoristiti za putovanja do 23. marta 2023. godine.

“Naš cilj je da u svakom trenutku, tokom cijele godine, obezbijedimo dobru povezanost i ugodno putovanje do vaših omiljenih gradova. Uz to smo pripremili i posebne cijene avio-karata za sve one koji planiraju boravak u Beogradu ili Ljubljani, ali i one koji žele da posjete Crnu Goru i van ljetnjih mjeseci”, kazali su iz kompanije Air Montenegro.

U cijenu karte, pored ručnog prtljaga od osam kilograma uključen je i prtljag do 23 kilograma.

Podsjećamo, srpska avio-kompanija Air Serbia svojim putnicima je od 19. septembra do 2. oktobra takođe nudila promotivne cijene karata. Za linije iz glavnog grada Srbije ka Podgorici i Tivtu nudila je cijenu od 39 eura u jednom pravcu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *