Abazović sa OD To Montenegro: Naći model za prevazilaženje problema sa sve skupljeg goriva

“To Montenegro” potrebno je kadrovski poboljšati profesionalacima i eksperatima koji bi na najbolji mogući način odgovorili izazovima, smatra premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

On je to istakao tokom susreta sa novoizabranim članovima Odbora direktora državne avio-kompanije – predsjednikom Odbora Pavlem Ljesarom, te članovima Orhanom Hodžićem, Suadom Đelovićem i Vukadinom Stojanovićem.

Abazović je čestitao novom Odboru direktora stupanje na dužnost i iskazao zadovoljstvo zbog njegovog konstituisanja. Razgovarajući o stanju u kompaniji, problemima i njenom značaju, naveo je da “država želi da razvija svoju avio-kompaniju kako bi Crna Gora preko nje bila povezana sa svijetom i van ljetnje turističke sezone”.

“Govoreći o globalnoj krizi koja je pogodila sve sfere društva i privrede, pa i avio-saobraćaj, naglasio je da poteškoće na međunarodnom tržištu neće obeshrabriti u radu, ukazujući da je globalna situacija uslovila povećanje ukupnih cijena, naročito naftnih derivata, zbog čega je potrebno pronaći model za prevazilaženje problema koji iz toga proističu”, stoji u saopštenju iz Kabineta premijera.

Check Also

Bogat praznični program u Ulcinju: Nastupiće Sergej Ćetković, Marko Luis, Ledri Vula…

Manifestacija “Sweet December” organizuje se u Ulcinju od 15. decembra do 10. januara. Zvučna muzička …

Leave a Reply

Your email address will not be published.