Hipotekarna banka za Apple Pay korisnike: Siguran, bezbjedan i privatan način plaćanja sa iPhone i Apple Watch

Dodajte komentar

Hipotekarna banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard, od danas svojim korisnicima donosi Apple Pay, siguran, bezbjedan i privatan način plaćanja koji pomaže korisnicima da izbjegnu davanje svoje platne kartice nekom drugom licu, dodirivanje fizičkih tastera ili razmjenu gotovine — i koristi moć iPhone uređaja u cilju zaštite svake transakcije.

Korisnici jednostavno mogu da približe svoj iPhone ili Apple Watch terminalu za plaćanje kako bi izvršili beskontaktno plaćanje. Svaka kupovina korišćenjem usluge Apple Pay je sigurna jer se putem prepoznavanja lica, otiska prsta ili ukucavanjem koda za otključavanje uređaja, kao i jednokratnim jedinstvenim dinamičkim sigurnosnim kodom, provjerava identitet korisnika. Apple Pay se prihvata u prodavnicama, apotekama, taksijima, restoranima, kafićima, maloprodajnim objektima i mnogim drugim mjestima.Usluga Apple Pay se takođe može koristiti za plaćanje u aplikacijama na uređaju Apple Watch.

Sigurnost i privatnost suština su usluge Apple Pay. Kada korisnici koriste kreditnu ili debitnu karticu uz Apple Pay, stvarni brojevi kartica se ne čuvaju na uređaju, niti na serverima kompanije Apple. Umjesto toga, dodjeljuje se jedinstveni broj naloga uređaja, koji se šifrira i bezbjedno pohranjuje u Secure Element, industrijski standard, sertifikovani čip dizajniran za sigurno pohranjivanje informacija o plaćanju na uređaju.

Apple Pay se lako podešava. Na iPhone uređaju jednostavno otvorite aplikaciju Wallet, dodirnite + i slijedite korake za dodavanje kreditnih ili debitnih kartica Hipotekarne banke. Nakon što korisnik doda karticu na iPhone, Apple Watch, iPad i Mac, može odmah početi da koristi Apple Pay na tom uređaju. Korisnici će nastaviti da primaju sve nagrade i pogodnosti koje nude kartice Hipotekarne banke.

Za više informacija u vezi sa uslugom, možete posjetiti Apple Pay stranicu, a za više informacija o Hipotekarnoj banci posjetite OVAJ LINK.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *