Drugi dan ICT Week-a: Konferencija na temu sajber bezbjednosti i Gaming night

Dodajte komentar

Drugi dan ICT Week-a obilježiće dva tematski odvojena ICT događaja.

Konferencija na temu  sajber bezbjednosti “Integrator” koju organizuje članica klastera, Sky Express, počinje danas u 11 sati u hotel CUE.

Imajući u vidu značaj ove teme u svjetlu sve češćih napada na javne i privatne servere i infrastrukturu, kako u našoj zemlji tako i širom svijeta, organizator poziva sve profesionalce iz svijeta sajber sigurnosti kao i sve zainteresovane za ovu temu da prisustvuju konferenciji “Integrator” (prijave su preko www.ictweek.me).

U poslijepodnevnim časovima u šoping centru Big Fashion, sa početkom od 16 sati, biće organizovan događaj pod nazivom Gaming night – prezentacije crnogorskih gaming studija i njihovih pionirskih koraka u ovoj perspektivnoj industriji, uz centralni događaj 3Hills takmičenje “League of Legends” i prateće zabavne sadržaje.

3hills je koorganizator centralnog događaja na Gaming Night-u: League of Legends turnira sa nagradnim fondom od 1.000 eura. Oni će na svom štandu organizovati i nekoliko mini turnira: NBA 2022, Rocket League, Fall Guys, Starblind i Infuencer Challenge.

Pored toga, svoje štandove na događaju imaće i kompanije Alicorn, Crnogorski Telekom sa igraonicom VR Another World, i Codelab. Događaj će uključivati i izlaganje Keynote govornika Uroša Mijalkovića – Case study gaming studia Miracle Dojo, Game Dev talks sa gostima, a biće propraćen i zabavnim dijelom programa uz pratnju DJ-a.

ICT Nedelju realizuje Glavni grad Podgorica, u saradnji sa udruženjem ICT Cortex i pod pokroviteljstvom Crnogorskog Telekoma.

Događaji su namjenjeni široj javnosti i svi su besplatni. Organizatori obećavaju kvalitetan i zabavan sadržaj i sve zainteresovane pozivaju da se pridruže.

Zbog ograničenog broja posjetilaca, na različitim lokacijama, prijave su obavezne a mogu se poslati preko sajta www.ictweek.me

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *