Biznis dizajn kao budućnost konsaltinga

Dodajte komentar

Podgorica je bila domaćin nesvakidašnjeg biznis događaja ICL Business Night „Future of Business in Montenegro“, u organizaciji konsultantske kuće ICL Montenegro.

U posebnom ambijentu Kolektora, u okviru kompleksa PLC Morača, okupilo se preko 130 lidera i predstavnika crnogorske poslovne i akademske zajednice.

Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa aktuelnim trendovima razvoja biznis konsaltinga. Tim povodom posebna pažnja bila je posvećena biznis dizajnu, kao najefikasnijem modelu savjetovanja investitora u razvoju projekata, u čemu konsultantska kuća ICL Montenegro predstavlja jednog od lidera na crnogorskom tržištu.

U pozitivnoj atmosferi prisutni su bili u prilici da iz prve ruke čuju kako izgleda razvoj jednog investicionog projekta u Crnoj Gori – budućeg hotela Movenpick. Kroz predstavljanje rada na projektu rekonstrukcije aktuelnog Hotela Teuta i njegovog razvoja u skladu sa pravilima Movenpick franšize, mogli čuti koji su to izazovi, ali i šanse za razvoj biznisa i investicija u Crnoj Gori. Vrlo interesantna opažanja dali su jedan od osnivača Studija Grad profesor Veljko Radulović, predstavnik investitora iz kompanije Briv Construction Vlado Mračević i predstavnik konsultantske kuće ICL Montenegro Marko Nišavić.

Veliku pažnju prisutnih privukla je i jedinstvena izložba s retrospektivom od preko 40 investicionih projekata koji se trenutno realizuju u Crnoj Gori, vrijednosti preko 350 miliona eura.

U nastavku pogledajte dio atmosfere sa događaja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *