Digitalni nomadi povezuju region

Na Jahorini će se 11. oktobra održati “Cross Border Coworking konferencija 2022.” koja će okupiti digitalne nomade, saradnike, kreatore politike, turističke operatere i mnoge druge.

“Cross Border Coworking konferencija 2022.” će se održati od ponedjeljka, 10. oktobra, do utorka, 11. oktobra 2022. godine na planini Jahorini, Bosna i Hercegovina.

Ogganizator konferencije je Tehnološki park INTERA u saradnji sa partnerima Inovaciono-preduzetničkim centrom Tehnopolis i Proaktivom kroz projekat Cross Border Coworking Cooperation koji finansira Fond za zapadni Balkan. Regionalna grant šema Fonda za Zapadni Balkan je sufinansirana od strane Evropske unije, IPA – Instrument za pretpristupnu pomoć.

U okviru konferencije će između ostalog biti održana i panel diskusija “Region – konkurenti ili saradnici” u okviru koje će kao predstavnik Crne Gore učestvovati Milovan Novaković, šef kancelarije Colliers-a za Crnu Goru i jedan pokretača inicijative da se Crna Gora pridruži zemaljama koje su otvorile vrata digitalnim nomadima. Pored Novakovića, na panelu će govoriti Anoa Marija Kočanska i Jan de Jong i Senad Santic.

Check Also

Bogat praznični program u Ulcinju: Nastupiće Sergej Ćetković, Marko Luis, Ledri Vula…

Manifestacija “Sweet December” organizuje se u Ulcinju od 15. decembra do 10. januara. Zvučna muzička …

Leave a Reply

Your email address will not be published.