Zgrada “Jugopetrola”biće pretvorena u hotel sa pet zvjezdica

Radovi na adaptaciji upravne zgrade “Jugopetrola” u Kotoru u hotel kategorije pet zvijezdica počeće jako brzo, saopštio je za “Dan” vlasnik ovog objekta nikšićki biznisimen Miodrag Daka Davidović koji je danas boravio u Kotoru.

Planirano je da se ovdje prenamjenom napravi hotel kapaciteta oko 50 apartmana, a ležajeva otprilike puta dva, izjavio je Davidović dodajući da će radovi početi čim se okonča procedura dobijanja potrebnih dozvola, odnosno urbanističko tehničkih uslova, koja je u toku.

– Adaptacija će početi jako brzo. Hotel će biti kategorije pet zvjezdica, imaće oko 4.500 metara kvadratnih korisne površine – kazao je Davidović, precizirajući da se radi o investiciji vrijednoj “minimum pet miliona eura”.

Upitan kada je planirano otvaranje hotela, navodi da to zavisi od spoljnjeg uređenja objekta.

– Zavisi od toga kada ćemo dobiti Urbanističko Tehničke uslove za spoljno uređenje zgrade – rekao je on.

U vlasništvu Davidovića je i zemljište u Morinju površine tri hektara gdje, kako nam je saopštio, planira izgradnju turističkog kompleksa.

– U Morinju je u pitanju baš veliki projekat; turistički kompleks na obali mora. Radovi će početi kada dobijemo dozvolu – najavio je Davidović.

Davidović je još 2014. godine postao vlasnik upravne zgrade “Jugopetrola” koju je dobio razmjenom sa ovom naftnom kompanijom kojoj je, prema pisanju medija, u poslovnom objektu “Milenijum” ustupio 2.500 metara kvadratnih poslovnog prostora.

Izvor: Dan

Goto: BokaNews.me

Check Also

3 razloga zašto ne treba da budete zahvalni samo zato što imate posao

Kada su ljudi zahvalni samo na činjenici da imaju posao, postoji šansa da će ih …

Leave a Reply

Your email address will not be published.