Pozorišna predstava “Lista za ljubav” u The Capital Plazi

Dodajte komentar

Ljubitelji pozorišta  imaće priliku da u ponedjeljak 26.06. u 20h, u atrijumu The Capital Plaza centra, gledaju predstavu “Lista za ljubav”.

Ovu “ozbiljnu” komediju koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, napisao je poznati kanadski dramski pisac Norm Foster.

Predstava je rađena u produkciji Teatar mladih koja ima iza sebe već 10 pozorišnih komada (“Čorba od kanarinca” Miloša Radovića, “Mrakuša” Sene Mustajbašić, “Ljepotica i zvijer” Igora Bojovića, “Krips” Luca Hibnera, “Porodične priče” Biljane Srbljanović…)

Da li ste ikada napravili svoju ljubavnu listu?! Da li ste zamišljali kakve bi osobine trebao da posjeduje vaš idealan partner/ka?! Šta se događa kada poučeni iskustvima iz bajki žudite za idealnim partnerom, svojim princem na bijelom konju?! Ili svojom princezom?! Da li i u stvarnom svijetu (izvan bajki) zbilja postoji naš “komadić koji nedostaje”, bez mane, jedinstven, skrojen po našoj mjeri?! Ili na kraju iz tog začaranog ljubavnog kruga izlazimo zaljubljeni u ljubav kao nešto naše, ne sasvim savršeno, ali naše biće, biće kod kog volimo i one male nesavršenosti, pa najčešće baš one budu razlog da gradimo ljubav.  “Lista za ljubav” otkriva šta se dogodi kada dva muškarca Bil (Goran Slavić) i Leon (Branko Ilić) upadnu u zamku zvanu Justine (Lara Dragovićć)-idealna partnerka, java ili san?! Teatar Mladih, Hercegnovsko pozorište zakuvali su ovu komediju… Da biste saznali kako se cijelo klupko zaplete i rasplete pogledajte “Listu za ljubav”.

“Lista za ljubav” je režirao Branko Ilić, a igraju: Lara Dragović, Goran Slavić i Branko Ilić. Scenografiju i kostime je osmislila Vana Prelević.

Ulaz je slobodan!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *