Oglas za posao: CKB zapošljava IT revizora

Ukoliko imate IT obrazovni profil iz oblasti Informacionih sistema i tehnologija, informisani ste o razvoju u oblasti IT tehnologija i posjedujete ambiciju da gradite karijeru u oblasti IT revizije, angažman u CKB timu interne revizije je jedinstvena prilika za Vas. Nudimo rad u dinamičnom okruženju, mogućnost saradnje sa kolegama širom OTP grupacije, te priliku internog i eksternog profesionalnog usavršavanja (CISA). Kroz svoj profesionalni angažman imali biste priliku da dodate vrijednost organizaciji u procesima rukovođenja, upravljanja rizicima i kontrole informacionog sistema. Pored znanja iz IT oblasti, od kandidata očekujemo visok nivo integriteta i objektivnosti, profesionalni skepticizam, razvijene vještine komunikacije i saradnje u timu.

Konkretnije, vaš radni angažman bi uključivao:

  • Podršku u identifikovanju i procjeni rizičnih područja u IT oblasti u funkciji izrade strateškog i godišnjeg plana interne revizije
  • Sprovođenje i komuniciranje rezultata angažmana IT interne revizije
  • Praćenje realizacije preporuka IT interne revizije
  • Učestvovanje u izvještavanju o rezultatima rada interne revizije
  • Podršku u non-IT angažmanima interne revizije

Ako nas prepoznajete kao adekvatno okruženje za svoj dalji profesionalni razvoj, bez obzira na prethodno iskustvo koje imate, popunite aplikativnu formu i postanite dio našeg tima.

Kontaktiraćemo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor, a ostale prijave čuvamo u bazi i radujemo se nekoj budućoj saradnji.

Rok za prijavu je 23.9.2022. putem ovog linka.

Check Also

Evropi nedostaje 400 hiljada vozača kamiona

Evropi, prema studiji konsultantske firme Transport Intelligence, nedostaje 400.000 vozača kamiona da bi pokrili trenutne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.