Oglas za posao: CKB zapošljava IT revizora

Dodajte komentar

Ukoliko imate IT obrazovni profil iz oblasti Informacionih sistema i tehnologija, informisani ste o razvoju u oblasti IT tehnologija i posjedujete ambiciju da gradite karijeru u oblasti IT revizije, angažman u CKB timu interne revizije je jedinstvena prilika za Vas. Nudimo rad u dinamičnom okruženju, mogućnost saradnje sa kolegama širom OTP grupacije, te priliku internog i eksternog profesionalnog usavršavanja (CISA). Kroz svoj profesionalni angažman imali biste priliku da dodate vrijednost organizaciji u procesima rukovođenja, upravljanja rizicima i kontrole informacionog sistema. Pored znanja iz IT oblasti, od kandidata očekujemo visok nivo integriteta i objektivnosti, profesionalni skepticizam, razvijene vještine komunikacije i saradnje u timu.

Konkretnije, vaš radni angažman bi uključivao:

  • Podršku u identifikovanju i procjeni rizičnih područja u IT oblasti u funkciji izrade strateškog i godišnjeg plana interne revizije
  • Sprovođenje i komuniciranje rezultata angažmana IT interne revizije
  • Praćenje realizacije preporuka IT interne revizije
  • Učestvovanje u izvještavanju o rezultatima rada interne revizije
  • Podršku u non-IT angažmanima interne revizije

Ako nas prepoznajete kao adekvatno okruženje za svoj dalji profesionalni razvoj, bez obzira na prethodno iskustvo koje imate, popunite aplikativnu formu i postanite dio našeg tima.

Kontaktiraćemo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor, a ostale prijave čuvamo u bazi i radujemo se nekoj budućoj saradnji.

Rok za prijavu je 23.9.2022. putem ovog linka.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *