Colliers ponovo najbolja konsultantska kuća i agent u Crnoj Gori

Dodajte komentar

U susret obilježavanju 15 godina od kad je u Crnoj Gori, Colliers Crna Gora još jednom je nagrađen kao najbolja konsultantska kuća i najbolji agent za nekretnine u našoj zemlji za 2022/23 godinu, po izboru svjetske akreditacione kuća International Property.

„Dobiti prestižnu nagradu za najbolju konsultantsku kuću i agenta u godini kada obilježavamo deceniju i po rada, pravi je način da proslavimo taj mali jubilej. Želim da zahvalim na International Property Awards za 2022-2023. godinu, čime samo potvrđujemo izuzetnu poziciju naše kompanije, kako u Crnoj Gori, tako i na evropskom tržištu. S obzirom na to da je drugi put dobijamo u dvije godine, očigledno da uspjevamo u namjeri da sve projekte završavamo na najvišem nivou i učinimo klijente zadovoljnim. Upućujem im posebnu zahvalnost što su to prepoznali. Sve to ne bi ni bilo moguće da nije tu tim Colliers-a koji se u svakom trenutku trudi da ostvari vrhunske rezultate“, istakao je ovim povodom šef kancelarije Colliers-a za Crnu Goru Milovan Novaković.

Priznanje International Property Awards dodjeljuju se kao znak izvrsnosti za profesionalce u oblasti nekretnina. Osim što je dobitnik nagrade, Colliers Crna Gora će se nadmetati i za prestižnu titulu najboljeg u Evropi, rame uz rame sa najpoznatijim profesionalcima iz oblasti nekretnina na starom kontinentu.

Kancelarija Colliers-a u Crnoj Gori već je ponosni vlasnik International Property Award-a za 2020/2021. godinu, a krajem 2015. godine proglašena je i za najbolju konsultantsku kuću u Evropi.

International Property Awards dodjeljuje se još od 1993. godine godina u 45 različitih kategorija za svaki od regiona: Arabija (Bliski Istok), Evropa, Afrika, Kanada, Centralna i Južna Amerika, Karibi, SAD, Velika Britanija i azijskopacifička regija.

Proces ocjenjivanja sprovodi nezavisni panel od 80 eksperata iz sektora nekretnina, kojim predsjedavaju lord Caithness, lord Best i lord Waverley, inače članovi Doma lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

Colliers (NASDAQ, TSX: CIGI) je vodeća kompanija za usluge iz oblasti poslovnih nekretnina. Posluje u 68 zemalja širom svijeta i sa timom koji čini više od 15.000 profesionalaca sarađuje i pruža stručne savjete kako bi maksimizirali vrijednost imovine korisnika nekretnina, vlasnika i investitora.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *