Svi detalji 2. CBCG FinTech Hackathona na današnjem Meetup Vol. 1

Svi detalji predstojećeg 2. CBCG FinTech Hackathona, koji organizuju Centralna banka Crne Gore, ICT Cortex i Udruženja banaka Crne Gore, biće danas predstavljeni svim zainteresovanima tokom Meetupu Vol. 1 koji će biti održan od 18 do 19 sati.

Ovogodišnji CBCG Fintech Hackathon, koji će ujedno biti prvi na kome mogu učestvovati svi zainteresovani iz zemalja regiona, biće održan od 7. do 9. oktobra u online formatu, putem Takai platforme, na temu “Upoznaj svog klijenta – jednostavno i bezbjedno!”.

O temi, načinu prijave i ostalim detaljima, na današnjem meetupu govoriće direktor Sektora za platni promet CBCG Andrija Jovović, šefica Odjeljenja za razvoj finansijskih tehnologija Valentina Bulatović i direktorica Direkcije za  nadzor u oblasti sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma i zaštitu prava klijenata kreditnih institucija i korisnika finansijskih usluga Gordana Kalezić. Moderator razgovora biće pomoćnik izvršnog direktora ICT Cortexa, Aleksandar Drekalović.

Meetup će biti održan u prostorijama CBCG u Ulici Novaka Miloševa, a njegov prenos dostupan je putem prenosa uživo na Facebook i Youtube kanalu CBCG i ICT Cortexa.

Svi zainteresovani za ovaj događaj mogu se registrovati za učešće na meetup-u putem forme na OVOM LINKU.

Check Also

Vlasnici Ski centra “Lokve” neobaviješteni o pomoći Vlade

Vlasnici Ski centra “Lokve” kod Berana nijesu obaviješteni da im je Vlada Crne Gore  u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.