Svi detalji 2. CBCG FinTech Hackathona na današnjem Meetup Vol. 1

Dodajte komentar

Svi detalji predstojećeg 2. CBCG FinTech Hackathona, koji organizuju Centralna banka Crne Gore, ICT Cortex i Udruženja banaka Crne Gore, biće danas predstavljeni svim zainteresovanima tokom Meetupu Vol. 1 koji će biti održan od 18 do 19 sati.

Ovogodišnji CBCG Fintech Hackathon, koji će ujedno biti prvi na kome mogu učestvovati svi zainteresovani iz zemalja regiona, biće održan od 7. do 9. oktobra u online formatu, putem Takai platforme, na temu “Upoznaj svog klijenta – jednostavno i bezbjedno!”.

O temi, načinu prijave i ostalim detaljima, na današnjem meetupu govoriće direktor Sektora za platni promet CBCG Andrija Jovović, šefica Odjeljenja za razvoj finansijskih tehnologija Valentina Bulatović i direktorica Direkcije za  nadzor u oblasti sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma i zaštitu prava klijenata kreditnih institucija i korisnika finansijskih usluga Gordana Kalezić. Moderator razgovora biće pomoćnik izvršnog direktora ICT Cortexa, Aleksandar Drekalović.

Meetup će biti održan u prostorijama CBCG u Ulici Novaka Miloševa, a njegov prenos dostupan je putem prenosa uživo na Facebook i Youtube kanalu CBCG i ICT Cortexa.

Svi zainteresovani za ovaj događaj mogu se registrovati za učešće na meetup-u putem forme na OVOM LINKU.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *