Moj Lab Pedijatrija, pedijatrijski centar najsavremenije poliklinike i laboratorije u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Prvih deset dana svi pregledi su besplatni!

Prvih deset dana od otvaranja, od 8. do 18. septembra, stručni tim Moj Lab Pedijatrije pružiće mališanima preglede svih vrsta potpuno besplatno.

U Moj Lab Pedijatriji, preko 20 specijalista i užih specijalista pedijatrijske medicine brinuće o zdravlju djece i njihovom bezbrižnom odrastanju. Obavljaće se  se niz konsultativnih pregleda domaćih i inostranih pedijatrijskih subspecijalista iz oblasti pulmologije, gastroenetreologije, alergologije i imunologije , kardiologije, neonatologije, endokrinologije, dječije  reumatologije, ORL, dječije hirurgije i urologije, fizijatrije, pregledi  psihologa i psihijatara. Pored toga, u Pedijatriji će se se obavljati  pregledi u susret polasku u vrtić i školu, i psihološki testovi.

Uz  najsavremeniji ultrazvučni aparat dostupna je i najbrža laboratorijska dijagnostika, za samo 10 minuta dobijaju se nalazi kompletne krvne slike, što je od posebne važnosti kada je u pitanju kontrola i liječenje mališana. Moj Lab je jedina privatna ustanova koja ima mogućnost određivanja acidobaznog statusa.

Moj Lab Pedijatrija- vaš tim za zdravo djetinjstvo, u prvih deset dana od otvaranja (od 8. do 18.septembra) pružiće mališanima preglede svih vrsta potpuno besplatno.

Zakažite termin pregleda pozivom call centra 19989.

Ordinacija u Podgorici nalazi se u Ulici vojvode Maša Đurovića, u City kvartu, a adresa elektronske pošte je [email protected].

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *