Nedjeljni poslovni horoskop 5. septembar – 11. septembar

Dodajte komentar

OVAN

Budite spremni da se zadovoljite manjim rezultatima koje ćete postići u ponedeljak, jer se veći neće prikazati koliko god se trudili. Posao zahteva udružene snage u utorak i sredu. Osećaj za to šta drugi rade u okruženju pokazuje takvu vrstu inteligencije koju poslodavci traže u današnje vreme. Pregovore koje imate u četvrtak i petak će proći odlično, pripremite svoju strategiju, cilj i kompromise. Razmena ideja i informacija za vikend će obema stranama dobro koristiti.

BIK

Ponedeljak će vas sačekati sa novim zadacima, zato je bolje da odmah prionete na njihovu realizaciju. Utorak i sreda će više biti znaku saradnje nego takmičenja. Izgradite prijateljstvo koje podstiče poverenje. Četvrtak i petak će biti malo problematični, jer će neko pokušati da vam suptilno nešto prenese. Razmislite o tome da sve karte položite na sto i da budete iskreni. Za vikend se držite proverenih stvari i dobro pregledajte sve što vam se čini da nije u radu.

BLIZANCI

Ponedeljak će vam možda krenuti sporo, kada je uspeh upitanju, ali smer u kom se krećete kao i način na koji će se odvijati nedelja, je svakako pozitivan. Sve što do sada niste mogli da završite sa lakoćom ćete postići u utorak i sredu. Novi način ili plan koji ste primenili pokazuje ogroman potencijal. Posao postaje malo ustaljen tokom četvrtka i petka i proći će u rešavanju sitnih zadataka. Vikend možda neće bit vreme kada ćete preći sa reči na delo, ali će svakako biti neophodno da bi podržalo te reči.

RAK

Saosećanje vam je najbolje oružije u ponedeljak, razumevanje tuđih stavova i njihovo priznanje će svima dići moral na novi nivo. Ako dostignuće koja postignete bude gurnuto u drugi plan u utorak i sredu, ne očajavajte nego samo grabite napred. Četvrtak i petak donose dugo očekivane rezultate, u isto vreme, važno je da uravnotežite privatni život (obratite pažnju na zdravlje) sa poslom. Ovog vikenda ključ je u slušanju sagovornika. Postavite pitanja koja su stvarno bitna.

LAV

Pažnja će vam možda popustiti u ponedeljak, ali se skoncetrišite kad su u pitanju finansijska pitanja ili zamolite kolegu da vam pomogne. U utorak i sredu, dok svi budu zaglavljeni u rutini posla uočućete šansu za vas. Svaki brainstorming koji bude uključivao i vas, vodiće ka uspehu. Ako posao ne bude toliko stresan u sredu i četvrtak, izbegavajte preopterećenost. Potražite prilike koje će vam pomoći da naučite nešto novo. Čega god da se dohvatite za vikend imaće pozitivne rezultate.

DJEVICA

Neće vam trebati dodatna šoljica kafe da bi bili produktivni u ponedeljak, a možda ćete je čak doneti i kolegi, što će se odraziti pozitivo na atmosferu na poslu. Zbunjujuće pitanje koja se bude javilo u utorak i sredu ne treba samo preleteti. Podrobnije proučavanje može biti od ključnog značaja za smanjenje rizika. Komunikacija je vaša jača strana u četvrtak i petak, zato se uključite u neki razgovor sa klijentima ili kupcima. Držite vaš raspored za vikend što fleksibilnijim, nešto interesantno bi se moglo pojaviti.

VAGA

Ponedeljak vam može biti težak i radan. Nije da će vam manjkati motivacije, jednostavno okolnosti će biti frustrirajuće. Međutim, napor koji ćete uložiti urodiće plodom u utorak i sredu. Sastanci, prezentacije, susreti… gde god se budete aktivirali bićete primećeni. Pitanja koja se budu javila u četvrtak i petak zahtevaće drugačiji pristup i ozbiljniju strategiju. Pazite na situaciju koja bi mogla da utiče na na ukupnu zaradu (pozitivno ili negativno). Ako je u pitanju neka nova tehnologija koja može da poveća vaš učinak, investirajte u nju ovaj vikend.

ŠKORPIJA

Ciljevi vaše grupe, komapnije ili čak industrije u kojoj ste, preuzima primat u ponedeljak. Zbog načina na koji ovo posmatrate uvidećete da je to pametan potez. Zadatak za utorak i sredu će vam biti da postignete visoke razultate bez zastoja u komunikaciji ili kočenja projekta. Četvrtak i petak je vreme kada ćete morati da ispoljite praktičnost u kombinaciji sa inovativnošću, rezultate koje ćete postići biće pravi bonus kako za vas lično tako i za vaš rezime. Ako budete morali da radite za vikend, bolje budite efektivni jer izgubljeno vreme nećete moći da nadoknadite.

STRIJELAC

Budite neupadljivi u ponedeljak. Čak i neka minorna stvar može da se pretvori u lavinu koja će vas povući sa sobom. Preuzmite vođstvo u utorak i sredu. Vaša vitalnost čini vaš tim zanimljivijim i budi neke nove ideje. Oko četvrtka i petka situacija će zahtevati malo veću angažovanost nego što se to činilo na prvi pogled. Zagrebite po površini i prikupite sve moguće informacije koje će vam pokazati problem u pravom svetlu i tako vas dovesti do rešenja. Druženje za vikend koje neće imati veze sa poslom doneće nove i zanimljive kontakte.

JARAC

U ponedeljak ćete biti skoncentrisani na ljude i događaje oko vas, pa ćete zaboraviti na papire, brojke i detalje koji imaju veze sa finansijama. Vodite računa da se ne zanesete i ne propustite neke važne detalje upravo po pitanju novca. U utorak i sredu pokušajte da rešite stvari koje vam predstavljaju opterećenje, ali koje su neophodne da se učine. Od četvrtka pa sve do kraja nedelje, uključujući i vikend, imaćete puno obaveza. U petak očekujte važan poziv iz inostranstva koji bi mogao rešiti mnoga pitanja. Vodite računa šta ćete reći.

VODOLIJA

Odložite sve situacije vezane za finansije u ponedeljak ili ih barem spustite niže na vašoj listi prioriteta. Ako malo bolje pogledate, videćete da ima troškova koji tu nisu bili pre. Utorak i sreda su vam povoljni ako mislite da naučite nešto novo vezano za posao. Brzo učite i prihvatanje novih trendova pokazuje da imate fleksibilnu inteligenciju a to je upravo ono što se od vas traži. Budite skromni po pitanju vašeg intelekta u četvrtak i petak, ljudi priznaju vašu nadmoćnost čak i ako ne vičete na sav glas. Provedite vikend u na nekoj kulturnoj manifestaciji koja će nahraniti vaš intelekt uvek gladan znanja.

RIBE

Iako ste spremni da krenete svom snagom napred u ponedeljak, drugi će se vući i kočiti vaš napredak. Birajte bitke pažljivo i obratite pažnju na resurse. Ako sve bude u redu u utorak i sredu možete preuzeti potrebne korake. Oslonite se na svoju emotivnu stranu kada se budete obraćali kolegama sa posla. Istraživanje i analitika su od velikog značaja u četvrtak i petak. Obratite pažnju na probleme koji vam se čine poznatim i kako ste ih rešili prošli put. Vikend iskoristite da pošaljte sve email-e koji su vam ostali nagomilani tokom nedelje.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *