Potpredsjednik Glova Daniel Alonso na panelu “Q-commerce – nove mogućnosti internet trgovine”

Dodajte komentar

Panel diskusija na temu ”Q-commerce – nove mogućnosti internet trgovine” u organizaciji nevladinog udruženja “Digitalizuj.Me” i multikategorijalne platforme za dostavu Glovo, biće održana u četvrtak, 1. septembra u prostorijama Galerije “Risto Stijović” u Podgorici od 19 časova, a učešće je besplatno.

Na panel diskusiji govoriće Daniel Alonso, potpredsjednik Glovo Grupe za Q-commerce, Bojana Radović, direktorica Glova za Crnu Goru, a diskusiju će moderirati predsjednik Digitalizuj.Me Vladimir Vulić.

Kako su naveli, cilj saradnje jedne od najuticajnijih tech nevladinih organizacija sa najdužom tradicijom u Crnoj Gori, Digitalizuj.Me, i Glova kao pionira q-commerce usluge u Crnoj Gori, jeste da kroz panel diskusiju upoznaju i krajnje korisnike i relevantne aktere iz biznis zajednice sa konceptom, mogućnostima i prednostima brze trgovine, te planiranim programima kojim kompanija Glovo želi da pruži doprinos razumijevanju i implementaciji procesa digitalizacije u malim i srednjim preduzećima.

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam u Crnoj Gori i što imam priliku da pričam o q-commerce-u, odnosno brzoj trgovini, te njenoj percepciji u odnosu na ne tako brzu e-trgovinu. Postoji mnogo mitova o q-commerce-u, postoje i aspekti koji ne funkcionišu tako dobro i zahtijevaju poboljšanje, očekivanja od budućnosti samog trenda su velika, ali ono što sa sigurnošću možemo reći je da se vrijeme isporuke više ne mjeri danima ili čak satima, već minutima. Moram istaći da je Crna Gora definitivno jedna od najuzbudljivijih zemalja, jer smo ovdje, u kontekstu q-commerce-a, apsolutni pionir”, kazao je Alonso povodom dolaska u Podgoricu.

Radović je istakla Q-commerce kao “važan aspekt našeg poslovanja koji će imati sve veći fokus u onome što ta kompanija radi”.

“I to prije svega jer smo vidjeli da našim partnerima na aplikaciji on donosi velike benefite, a zajednici korisnika daje ono što im je potrebno – brzinu i sigurnost dostave. Naša mislija je obezbijediti kućnu dostavu kompletne ponude koja postoji u gradovima u kojima smo prisutni i to u rekordnom roku. Na taj način smo sigurni da razvijamo lokalne biznise, bez izuzetka, pružamo im dodatan kanal prodaje kao i kvalitetnu logističku uslugu”, navela je ona.

“Brza i ultra-brza trgovina su nam pokazale brojne benefite u toku pandemije virusa COVID-19, a u međuvremenu su postale sastavni dio naših života. Saradnjom sa kompanijom Glovo, te ovim događajem, korak smo bliži ostvarenju ove misije, jer vjerujemo da naši partneri mogu dobiti relevantne informacije i savjete kako da na najbolji način iskoriste prisustvo Glova na crnogorskom tržištu”, naveo je Vulić.

Događaj je na engleskom jeziku, a prevod nije obezbijeđen. Kako je broj mjesta ograničen, zainteresovani se mogu prijaviti putem Digitalizuj.Me veb stranice.

Citati

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *