Novi konkurs Glavnog grada za žensko preduzetništvo

Dodajte komentar

Objavljen je novi, sedmi konkurs za preduzetnice i preduzeća u kojima su žene nosioci poslovanja, a zainteresovani se mogu prijaviti do 10. oktobra, saopšteno je iz Glavnog grada Podgorica.

Kroz do sada realizovane Konkurse za podršku ženskom preduzetništvu, Glavni grad je dao mogućnost da više od 60 žena razvije ili unaprijedi svoju biznis ideju i za to je obezbijedio 120.000 eura. U okviru sedmog konkursa, biće dodijeljeno još 20.000 eura.

“Maksimalan iznos dodijeljenih sredstava za biznis planove ne može iznositi više od 25 odsto ukupnog iznosa predviđenog budžetom Glavnog grada za podršku ženskom preduzetništvu. Kompanija, odnosno preduzetnica, može konkurisati za ukupan iznos ili za dio sredstava za realizaciju aktivnosti iz biznis plana i dužna je da to naznači. Preduzetnice koje žele da započnu sopstveni biznis i koje planiraju razvoj poslovanja, u zapečaćenoj koverti prilažu dokumentaciju koja je detaljno opisana u javnom konkursu koji je objavljen na oglasnoj strani na sajtu Glavnog grada”, navodi se u javnom pozivu.

Više informacija zainteresovani mogu dobiti svakog radnog dana putem telefona 020/625-718 ili mejl adrese: [email protected].

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *