Najnoviji uređaji Galaxy Z serije dostupni u Crnoj Gori

Galaxy Z serija Samsung prekoplnih telefona stigla je u Crnu Goru. Najnoviju generaciju revolucionarnih sklopivih pametnih telefona Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 odlikuju prilagodljivi hardverski dizajn, karakteristike prilagođene ličnim sklonostima i unaprijeđene performanse.

Četvrta generacija Galaxy Z serije nastavlja da ruši konvencije i nudi nove, moćne interakcije koje unapređuju svakodnevni život.

Galaxy Z Fold4 – performanse idealne za multitasking i zabavu

Galaxy Z Fold4 kombinuje najbolje od tehnologije, pružajući funkcionalnost i maksimanlnu produktivnost. Sadrži Dynamic AMOLED 2x ekran od 7.6 inča koji omogućava jasnije korišćenje svih aplikacija sa brojnim opcijama za više zadataka. Osim toga što je veoma praktičan za upotrebu, Flex režimu ili u rasklopljenom stanju, pruža vam mogućnost istovremenog uživanja u različitim sadržajima kroz funkciju Multi Active Window i bolje pokrete prevlačenja. Galaxy Z Fold4 ima podršku S Pen, dok novi izgled funkcije Taskbar pruža lakšu kodinaciju između omiljenih aplikacija korisnika. Galaxy Z Fold4 je takođe prvi uređaj koji koristi operativni sistem Android 12L, posebno napravljen za velike ekrane preklopnih uređaja. Ovaj pametni telefon snima nevjerovatne fotografije i video zapise – čak i noću zahvaljujući funkciji Nightography. Noćni režim vam omogućava da snimate živopisne, visoko optimizovane fotografije, čak i u mraku.  Više o uređaju možete saznati ovdje.

Galaxy Z Flip4 – moćne karakteristike u kompaktnom dizajnu

Ovaj uređaj donosi odlične mogućnosti za personalizaciju i prilagođava se svim potrebama i željama korisnika. Ističe se prefinjenim dizajnom, bojama i inovativnim mezahnizmom za sklapanje sa tanjim šarkama koji čine Galaxy Z Flip4 zgodnijim, ali i jačim. Kada je rasklopljen, njegov Dynamic AMOLED 2x glavni ekran je veličine 6.7 inča, a kada je preklopljen, ukrašen je Cover Screen-om od samo 1.9 inča koji pruža nove i dodatne mogućnosti. Galaxy Z Flip4 ima prednju i dvije zadnje kamere, donoseći novo iskustvo snimanja koristeći FlexCam funkciju koja vam omogućava da snimate odlične, bez upotrebe ruku, fotografije ili video zapise pod uglovima između 75° i 115°. Nova karakteristika je pojačana baterija od 3.700 mAh sa podrškom za superbrzo punjenje, što osigurava da korisnici mogu da napune svoj uređaj do 50% za samo 30 minuta.  Više o telefonu možete saznati na ovom linku.

Ovi uređaji dostupni su po preporučenoj cijeni Z Fold4 od 1.799 eura i Galaxy Z Flip4 od 1.099 eura.

Galaxy Watch5 i Watch5 Pro – pametni satovi za bolji kvalitet života

Kao dio  Galaxy  ekosistema, predstavljena je i serija pametnih satova Galaxy Watch5 i bežične slušalice Galaxy Buds2 Pro. Ovo su uređaji koji savršeno dopunjuju pametne telefone Galaxy Z Flip4 i Fold4 i donose inovativne opcije za nevjerovatno korisničko iskustvo. Sa fokusom na zdravlje i poboljšanje kvaliteta života korisnika, Galaxy Watch5 i Watch5 Pro sadrže BioActive senzor koji obezbjeđuje još detaljnije praćenje aktivnosti i mjere optičku brzinu otkucaja srca, električni signal srca i analizu bioelektrične impedanse. Osim toga, ovi uređaju poboljšavanju kvalitet spavanja putem funkcije Sleep Scores, a još trajnija baterija oba modela će obezbijediti duže korišćenje satova.

Galaxy Watch5 Pro dostupan je u titanijum crnoj i titanijum sivoj boji, sa ekranom od 45 mm, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399 eura za Bluetooth verziju i 449 eura za LTE verziju. Više o ovom uređaju možete saznati ovdje.

Galaxy Buds2 Pro – elegantne, funckionalne i udobne

Galaxy Buds2 Pro ističu se po svom elegantnom i ergonomskom dizajnu i predstavljaju najudobnije slušalice koje pristaju svakom uhu. Pružaju kvalitetniji, dinamičniji ospeg zvuka zahvaljujući Hi-Fi 24-bitnoj audio tehnologiji, dok moćna ANC, tj. karakteristika koja aktivno poništava buku, osigurava nesmetano uživanje i obavljanje svih poziva u pokretu. Galaxy Buds Pro 2 dostupne su u Crnoj Gori po preporučenoj cijeni od 219 eura.

Više o slušalicama možete saznati na ovom linku.

 

 

Check Also

Kineska studija pronašla genetsko rješenje za zaustavljanje klijanja žitarica prije žetve

Nova kineska naučna studija identifikovala je kombinaciju dva gena kod biljaka, koji su zaduženi za …

Leave a Reply

Your email address will not be published.