Uhapšena bivša izvršna direktorica “Plantaža” Verica Maraš

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenjauhapsili su bivšu izvršnu direktoricu kopmpanije 13. jul Plantaže Vericu Maraš.

Maraš je uhapšena po nalogu Specijalnog tužioca Vukasa Radonjića.

“Specijalnom policijskom odjeljenju je dat obavezujući nalog za lišenje slobode V.M.,zbog postojanja osnova sumnje da je u saizvršilaštvu učinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju”, kazao je “Vijestima” Radonjić.

Protiv nje je podnijeto više krivičnih prijava, ali nije jasno po kojoj je privedena.

Ona je funkciju obavljala od 2008. do 2020. godine.

U okviru ove istrage su u julu uhapšeni nekadašnji predsjednik i članovi Odbora direktoraVeselin Vukotić, Božo Mihailović, Đorđije Rajković, Sead Šahman…

Tada je “Vijestima” nezvanično rečeno da spisak uhapšenih nije konačan, i da SDT namjerava da proširi istragu i protiv Maraš.

(Vijesti)

Check Also

Mješoviti rezultati na azijskim berzama

Azijski indeksi imali su u petak mješovite rezultate, jer su dionice Adani Enterprisesa pale i …

One comment

  1. Uz ovu ekipu sigurno pripada i Jovan Mihailovic iz Londona, koji je svojevremeno arcio crnogorska vina zajedno sa Djokom Rajkovicem i kumpanijom. Treba ispitati njegovubulogu u ovom kriminalnom lancu. Dana ga eno bahati se zajedno sa sinovima u milionima vrednim stanovima u srcu Londona. Da ih nije mozda zaradio posteno radeci. Dakle, Jovana Mihailovica bivseg potpresrdnoka Vlade i bliskog saradnika uhapsene ekipe staviti pod lupu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.