Utisak, razlog za povratak

Dodajte komentar

Savremeni ambijent idealan za rad, organizaciju radionice, konferencije ili okruglog stola, perfektna usluga koja se realizuje na brz, efektan i profesionalan način samo su neki od sinonima za banketno-konferencijski dio hotela Ramada Podgorica.

Hotel je otvoren 2012. godine i prvi je brendirani, franšizni hotel u ovom gradu. Pozicioniran u blizini aerodroma, autobuske, željezničke stanice, ali i u blizini institucija i centra grada, hotel ima idealno mjesto, pogodno kako za poslovne ljude, tako i za one koji biraju Podgoricu za odmor.

Banketni segment je prepoznatljiv i simbol je hotela Ramada Podgorica. Savršene sale, smještene na petom spratu hotela pogodne su za rad jer su odvojene od ostalih dinamičnih djelova hotela. Posebnost sala se ogleda u činjenici da imaju dnevnu svjetlost, prirodnu ventilaciju i natkrivene terase sa panoramskim pogledom na grad, omiljene od strane gostiju. Savremeni poslovni ljudi, izuzetno cijene kvalitetan prostor koji je adekvatno tehnički opremljen, sa savremenim uređajima koji olakšavaju organizaciju događaja. Vodeći se tom zamisli, shvatajući važnost tehničke opremljenosti tim hotela Ramada Podgorica prati savremene trendove i kontinuirano unaprijeđuje ovaj segment.

Sale za rad, njih četiri su dobro planirane. Sala Duklja je manja, idealna je za organizaciju sastanaka borda, intervjua ili mini Zoom sastanaka. Sale Balkan i Medun sa staklenim zidom koji gleda na okolna brda i suprotni dio grada, sjajne su za organizaciju cjelodnevnih treninga, press konferencija ili radionica. Posebno je vole treneri i fasilitatori jer kažu da imaju dovoljno dnevne svjetlosti koje učesnicima događaja drže pažnju, a ukoliko se desi umor, dovoljno je samo otvoriti vrata kako bi svježi vazduh povratio potrebnu koncentraciju. Sala Lesendro je prva balska dvorana u Podgorici, izuzetno popularna za organizaciju većih događaja, konferencija, prijema. Visokom tavanicom, kvalitetno urađenom zvučnom izolacijom i velikom terasom čini savršen ambijent u kojem se rado realizuju veći događaji u gradu.

Usluga koja je kvalitetna i koja se stalno unaprijeđuje, sinonim je savremenog poslovanja. Gosti najčešće pamte spremnost operativnih timova da na ljubazan, profesionalan, brz i efektan način realizuju neki od njihovih zahtjeva. Da, riječ je o utisku koji se ponese kao najvažnijem emotivnom otisku.

Hrana je uvijek, povod i razlog da se gosti rado vraćaju ili dolaze na neko mjesto. Gastro tim hotela Ramada Podgorica daje povod i razlog za povratak i stalne goste, jer način pripreme mediteransko-crnogorske fuzije kreira utisak koji se pamti i voli, na prvi zalogaj. Banketni tim od prvog sastanka, komunikacije sa klijentom vodi posebno računa da događaj bude realizovan na najbolji način. Pažljiva podjela informacija unutar tima, asertivna komunikacija,  profesionalno i kvalitetno realizovan događaj, neke su od odlika banketnog tima hotela.

Jesen i zima su period kada banketni segment ima pune ruke posla, jer se poslovni klijenti vraćaju sa odmora. Poslovno-konferencijska jesen i zima mogu biti realizovani na najbolji način, u hotelu Ramada Podgorica sa izuzetnim banketnim timom.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *