Od sada na sajtu NLB Banke preduzeća mogu da apliciraju za  poslovni račun  

Dodajte komentar

‘Vrijeme je novac’ nije samo fraza već potvrđena činjenica na koju nas užurbana svakodnevica neprekidno podsjeća. Upravo zbog toga, NLB Banka je visoko na ljestvici prioriteta postavila digitalizaciju svojih usluga, koje olakšavaju klijentima korišćenje neophodnih usluga i štede njihovo vrijeme. Pokretanje procesa otvaranja poslovnog računa na brz i jednostavan način na veb-sajtu banke, na posebno pripremljenoj platformi, predstavlja novinu na našem tržištu i posebnu olakšicu za sve koji će tek postati korisnici usluga NLB Banke.

Putem posebne platforme, preduzeća unose potrebnu dokumentaciju za otvaranje poslovnog računa čime maksimalno štede svoje vrijeme uz jedan dolazak u filijalu radi potpisivanja već pripremljene dokumentacije i ugovora. Krajnji cilj je besprekorno korisničko iskustvo klijenata i podrška u svim kontaktima sa Bankom.

Na ovoj platformi, uz zahtjev za otvaranje poslovnog računa, preduzeća mogu aplicirati i za druge napredne i korisne usluge poput računa u deviznom platnom prometu, pakete usluga (NLB Start ili NLB Business), naručiti POS terminal kojim omogućavaju svojim klijentima plaćanje njihovih proizvoda i usluga karticama, E-commerce uslugu za prodaju usluga i proizvoda preduzeća online i Visa Business Electron karticu, čime upotpunjuju set bankarskih usluga za bolje upravljanje poslovnim finansijama uz efikasnije poslovanje.

Proces podnošenja zahtjeva je jednostavan, siguran i brz jer se obavlja u svega četiri koraka.

Sve što je potrebno jeste:

  • unijeti poreski broj preduzeća,
  • kontakt podatke,
  • izabrati filijalu u kojoj će se potpisati ugovor, i izabrati dodatnu uslugu, ukoliko je potrebna,
  • učitati dokumenta potrebna za zaključenje ugovora.

Za kraj ostaje samo jedna posjeta odabranoj filijali, u terminu koji finansijski savjetnik iz banke dogovori sa klijentom, izvršnim direktorom i ovlašćenim zastupnikom/cima preduzeća, radi potpisivanja dokumentacije i ugovora.

I ovom inovativnom uslugom NLB Banka potvrđuje posvećenost domaćem tržištu i našem regionu u potrebi za kontinuiranim unapređenjem svoje ponude. U budućnosti će nastaviti da traži jednostavna i praktična rješenja za efikasnije i produktivnije biznis okruženje.

Više informacija o ponudi banke za preduzeća dostupno je na bančinom sajtu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *