Blogeri i influenseri iz Egipta prenijeli najljepše utiske iz Crne Gore

Blogeri i influenseri iz Egipta, koji su sletjeli prvim letom na relaciji Kairo – Podgorica, 26. jula obišli su proteklih dana Crnu Goru u organizaciji Nacionalne turističke organizacije.

“Neki od najpoznatijih blogera i influensera, stigli su sa oko 70 turističkih agenata čime je Crna Gora otvorila novo tržište – Egipat. Ovo je bila prilika da se zemlja na ovako značajnom tržištu promoviše i putem društvenih mreža putem naloga blogera i influensera sa ogromnim brojem pratilaca”, istakli su iz NTO.

Tokom sedmodnevne posjete oni su posjetili Budvu, Kotor, Perast, centralni i sjeverni region Crne Gore. Uživali su u izletima na Skadarskom jezeru, Lipskoj pećini, Crnom jezerom, Rijeci Crnojevića, panoramama na mostu na Đurđevica Tari, Svetom Stefanu i Njegušima.

“Crnu Goru sam doživjela kao izuzetno lijepu zemlju sa prirodnom ljepotom koja ostavlja bez daha i veoma ljubaznim ljudima. Reći ću svima iz Egipta da, ukoliko planiraju put u inostranstvo, imaju na umu Crnu Goru”, poručila je Dina Mihammed Abouelanin.

“Stvarno mi se sviđa Crna Gora, posebno nevjerovatni pejzaži i priroda. Poručiću svim prijateljima da je moraju posjetiti. Najviše me je oduševilo Crno jezero. Zahvalna sam najboljem timu iz Crne Gore koji je bio sa nama“, poručila je Shereen Ragaie Abdellatif.

Tokom ove sezone čarter letovi su najavljeni do 20. septembra, a grupe će se smjenjivati svakog utorka.

Studijska posjeta organizovana je sa turističkom agencijom Montenegro Tourist Service, uz podršku TO Podgorica, HG “Budvanska rivijera”, Lipske pećine i kompanije Kormoran.

Check Also

Svjetske berze u zelenom, sve što slijedi zavisi od trenda inflacije

Na globalnim berzama cijene akcija su prošle nedjelje porasle zahvaljujući nadi investitora da će uskoro …

Leave a Reply

Your email address will not be published.