Zašto su Samsung Galaxy Z Fold3 i Flip3 idealni da odgovore na izazov svakodnevnog koriščenja?

Dodajte komentar

Svi se sjećamo svog prvog mobilnog telefona, a posebno smo voljeli one „sklopi, rasklopi“ modele. Prvi mobilni telefon nastao je davne 1974. Gotovo 50 godina kasnije tehnologija je zaista doživjela nevjerovatnu ekspanziju pa sada imamo telefone koji svojim izgledom i performansama predstavljaju prava mala čuda tehnologije.

I kompanija Samsung Electronics je kreirala čudo „sklopi, rasklopi“ . Preklopni telefoni  Galaxy Z Fold3 i Flip3 odlikuju se vrhunskom izradom i revolucionarnim performansama kakve Samsung korisnici vole i očekuju. Šta odlikuje ova dva premium telefona i da li su spremni da odgovore na izazov svakodnevnog korišćenja?

Preklopni uređaji napravljeni da traju

Samsung korisnici mogu biti prije svega sigurni da su ovi preklopni uređaji napravljeni da traju, jer ovu generaciju odlikuje neprikosnovena izrada.

Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 su prvi preklopni pametni telefoni ikada koji su opremljeni IPX8 otpornošću na vodu, tako da korisnici ne moraju da brinu ako ih uhvati kiša.

Oba uređaja su takođe napravljena od novog ojačanog aluminijuma – najčvršćeg aluminijuma ikada upotrijebljenog za Galaxy pametni telefon – uz najjače Corning® Gorilla® Glass Victus™ staklo za zaštitu od ogrebotina i slučajnih padova.

Pored toga, oba uređaja imaju zaštitni film od rastegljivog PET materijala preko unutrašnjih ekrana i optimizovane slojeve panela, zahvaljujući čemu je glavni ekran 80% izdržljiviji od prethodnih uređaja (interno testiranje je rađeno u odnosu na Galaxy Z Fold2).

Sigurno se pitate može li nastati neki problem ukoliko previše puta rasklopite i sklopite vaš novi Samsung telefon? O tome ne mislite. Da je preklopni mehanizam besprekoran, pokazuje i test Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 pametnih telefona pod pritiskom od 200 000 uzastopnih preklapanja, što je verifikovao Buerau Veritas.

Tu su i ostale karakteristike koje ove telefone čine spremnim za svakodnevno korišćenje

Revolucionarna skrivena zglobna šarka, prvi put uvedena na modelu Galaxy Z Flip, omogućava ovim uređajima da se, pod bilo kojim uglom ne pomjeraju, za inovativno korisničko iskustvo u Flex režimu rada

Zahvaljujući poboljšanoj tehnologiji čišćenja, unutrašnje četkice su kraće, čime pomažu u odbijanju prašine i drugih čestica, doprinoseći izdržljivosti uređaja  kao i besprekornom korisničkom iskustvu.

Zahvaljujući unaprijeđenoj Sweeper tehnologiji, preklopni mehanizam je manji, što pametne telefone štiti od prašine te ostalih sitnih čestica, a ujedno omogućuje  i tanji dizajn. Osim toga, pametni telefoni dolaze i s podrškom za 5nm AP te 5G band.

Na vama je samo da odlučite koja vam boja više odgovara. Model Galaxy Z Fold3 dostupan je na našem tržištu u tri boje: fantomska crna, fantomska srebrna, fantomska zelena, dok je model Galaxy Z Flip3 na raspolaganju u bojama fantomska crna, krem, zelena i lavanda.

Ali Samsung se ne zaustavlja na ovoj generaciji preklopnih telefona već nam najavljuje razne novitete koji će biti predstavljeni na prepoznatljivom Unpacked događaju 10. avgusta 2022. Prenos događaja možete pratiti uživo na linku – https://www.youtube.com/c/Samsung.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *