Nedjeljni poslovni horoskop 25 – 31. jul

OVAN

Pokušavate da uhvatite tempo sa događajima već na samom početku nedelje. Neke obaveze su se nagomilale i čekaju na vaše izvršenje. U sredu, shvatate da uspeh zavisi od vašeg ličnog angažovanja i spremni ste da date svoj maksimum. Četvrtak protiče u znaku promena. Da biste ostali efikasni kao i do sada, bićete spremni na razne kompromise. Ako ste odlučni i uporni, ali i adekvatno prilagođeni situaciji, svesni ste da je to u vašem interesu. U petak možete da očekujete iznenadnu poslovnu ponudu ili predlog od nekoga na koga niste računali.

 

BIK

Ova nedelja sa sobom donosi podršku nekih osoba koje su veoma uticajne i koje mogu mnogo da vam pomognu prilikom napredovanja na bolju radnu poziciju. U utorak, oslonite se na svoje logičko razmišljanje i budite sigurni da će odluke koje tada budete donosili imati pozitivan uticaj na vašu budućnost. Oprez je potreban u četvrtak, naročito ukoliko vaš posao ima veze sa javnošću ili novcem. Ne dozvolite sebi rasejanost ni po koju cenu. Za vikend, do vas dolaze informacije o novom poslu koji bi mogao da vam donese veću zaradu i prijatniju radnu atmosferu.

 

BLIZANCI

Na samom početku nedelje, shvatićete da Imate više mogućnosti nego što trenutno pretpostavljate. Slobodno se oslonite na vašu intuiciju ako budete naišli na neku nepristojnu ponudu u utorak. U sredu, ne uvodite nikakve promene u vaše radno okruženje, a naročito se klonite podsticanja vaših kolega na akcije koje šefovima nikako neće prijati. Zbog nepovoljnog uticaja planeta, imaćete lažan osećaj moći. Kako se kraj nedelje bude približavao, bićete u prilici da ostvarite mnoge snove, ali morate biti odlučniji i istrajniji u ostvarivanju svojih planova.

 

RAK

Planete će vam ove nedelje biti izuzetno naklonjene kada je reč o poslu. U ponedeljak i utorak, pružiće vam se šansa da sklopite dobar posao sa osobama koje žive u inostranstvu. Budite spremni na mnogo telefonskih razgovora i elektronske prepiske. Sreda donosi velike dobitke, ali oni ne moraju biti materijalne prirode. Sasvim je izvesno da ćete tada imati mnogo razloga da budete ponosni na sebe. Poboljšanje finansijske situacije dolazi tek u petak. Imaćete uspeha u igama na sreću, ali možete da očekujete dobitak od prodaje nekih nekretnina.

 

LAV

Vaša karijera ide uzlaznim tokom, jer vi tačno znate šta radite i radite to na najbolji mogući način. U utorak budite otvoreni za velike ideje i spremni da realizujete i najsmelije planove. Ova nedelja će generalno biti veoma uzbudljiva, jer ćete posle dužeg perioda stagnacije konačno biti zadovoljni vašom karijerom i poslovnom stranom života, uopšte. U petak iskoristite mogućnost saradnje sa osobama koje posao vezuje za inostranstvo. Ne bi bilo loše da u narednim danima razmislite o proširenju posla ili da se fokusirate na neka nova tržišta.

 

DJEVICA

Početak nedelje donosi veliku podršku starijih osoba, najverovatnije šefova, ukoliko im prezentujete nove ideje. Utorak je odličan za one koji studiraju ili planiraju stručno usavršavanje – tada ćete biti izuzetno raspoloženi i da prihvatite savete. U sredu i četvrtak, bićete pod velikim pritiskom kada su rokovi u pitanju – najbitnije je da ne gubite glavu. Ove nedelje, bićete spremni da se upustite u rizične poslove, pogotovo sako donose veliki novčani dobitak. razmislite da li vam je tako nešto zaista potrebno. Vikend prolazi u planovima za budućnost i sumiranju utisaka.

 

VAGA

Ukoliko vaš posao ima veze sa elektronikom, veoma je moguće da ćete se na samom početku nedelje odlučiti za kupovinu novih uređaja ili delova. Ne žalite novca. Ova investicija služi da sebi olakšate rad i da uštedite na vremenu. Ako se odlučite za započinjanje novog projekta ili ste spremni za ulaganja u novi posao, odličan dan za to je sreda. Potrudite se da svaki vaš budući potez bude dobro promišljen. U četvrtak, očekujte povoljne vesti u vezi jednog poslovnog predloga. Nova postignuća i informacije koje će vam biti od koristi pristižu za vikend.

 

ŠKORPIJA

U ponedeljak vas nešto sprečava da se u potpunosti posvetite poslu. Moguće je da je u pitanju vaš privatni život. Ako se priži prilika, uzmite nekoliko dana odmora, dok se situacija ne popravi. Utorak posvetite razmišljanju kako i šta dalje kada je u pitanju vaša karijera. Ako smatrate da nešto treba da se promeni, dobro je na vreme započeti sa pripremama. Sve zaključke do kojih budete došli u četvrtak i petak, podelite sa jednom osobom od poverenja. Vikend je idealan za dodatnu edukaciju – razmislite o pohađanju kongresa ili nekog naučnog skupa

 

STRIJELAC

Neka izuzetno komplikovana aktivnost zahteva vašu punu posvećenost u ponedeljak. Koliko god vam energije i vremena oduzimala, za vas će biti pravi izazov da se u nju upustite. Sva saznanja do kojih budete došli podelite sa kolegama – izuzetno će vam prijati osećaj da situaciju držite pod kontrolom. Svakodnevnim obavezama se posvetite najkasnije u sredu. U narednim danima, isplanirajte jedan sastanak koji sa sobom može doneti nove poslovne kontakte ili čak udruživanja. Vikend će biti pogodan za bilo kakve intelektualne aktivnosti.

JARAC

Ukoliko idete na poslovni put početkom nedelje, svkako možete očekivati uspeh. Ukoliko nigde ne idete, malo “otputujte” elektronski. Postoji tržište koje još niste ispitali. U drugoj polovini nedelje biće malo zahlađeni odnosi sa šefom, te nemojte postavljati dodatna pitanja. Vikend je idealan da sagledate svoju karijeru i pripremite se za promene koje vam predstoje. Potražite savet prijatelja, jer znaju više nego što možete da pretpostavite.

 

VODOLIJA

Bićete prijatno iznenađeni kada dođete do nekih informacija koje se tiču vašeg zalaganja i posvećenosti poslu. Ne mora da znači da će pohvala stići od nadređenih – vi ste neko ko je omiljen kod kolega, a da toga još uvek niste svesni. U sredu, zatražite stručno mišljenje nekog sa više iskustva. Posebnu pažnju obratite na zamke i negativne stvari vezane za posao. Bolje je da učite iz tuđeg iskustva, nego iz sopstvenog. U petak, klonite se lošeg društva i negativnih pojedinaca. Izbegavajte da učestvujete u raspravama i, generalno, suzdržite se od svih reakcija.

 

RIBE

Ne možete da kontrolišete sve što se tiče vašeg posla i zalud rasipate dragocenu energiju na nepotrebna nerviranja. Ukoliko u utorak budete preopterećeni nekim obavezama ili poslovnim zadacima, obavezno deo toga prepustite kolegama. Niko ne očekuje da sve to uradite sami. U pravom raspoloženju i veoma motivisani za rad ćete biti od srede, kada budete primili jednu lepu vest iz inostranstva. Planovi se odvijaju baš onako kako ste zamislili, a to shvatate već u petak. Kraj radne nedelje posvetite svođenju računa i pravljenjem potsetnika za sledeću nedelju.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

 

Check Also

Deficit budžeta niži 129 miliona od plana

Prihodi budžeta u periodu januar – oktobar 2022. godine iznosili su 1.627,6 mil. € ili …

Leave a Reply

Your email address will not be published.