Sladak posao: Jedeš i ocjenjuješ slatkiše, a primaš godišnje 100.000 dolara

Dodajte komentar

Volite slatkiše? Želite da ih jedete profesionalno? Ako je odgovor na oba pitanja potvrdan, možda biste savršeno odgovarali za novu poziciju šefa „Kendi fanhausa“.

Osoba izabrana za posao vođenja strategije kompanije za slatkiše i nadgledanje nove akvizicije slatkiša biće plaćena 100.000 dolara godišnje, piše portal Bizlife.

Među obavezama ove pozicije je odlučivanje koje poslastice ćete odobriti kao šef. Iako se ova kompanija nalazi u Ontariju u Kanadi, novozaposleni u “Kendiju” će moći da radi od kuće.

Budući da ljubitelji slatkiša dolaze iz različitih sredina i da su drugačijeg uzrasta, posao šefa za slatkiše je otvoren za svakoga ko ima najmanje pet godina i živi u Sjevernoj Americi. Kako se navodi, čak i djeca mogu kući da donesu šestocifrenu platu radeći za ovu kompaniju.

„Ovdje u „Kendi fanhausu“ svi se bavimo zabavom. A ko je bolji da postavi našu strategiju od nekoga ko je pravi fanatik za slatkiše”, rekao je izvršni direktor kompanije Džamal Hejazi, koji je oduševljen zbog svih avantura sa slatkišima koje su planirali.

Pored „istančanog ukusa“ za slatkiš, ​​kandidati treba da posjeduju određene osobine. Potrebno je da budu „hrabri, kreativni, rođeni lideri, spremni da isprobaju nove stvari i voljni da daju svoje iskreno mišljenje o svim slatkišima koje probaju“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *