Predavač iz Izraela drži vebinar na temu razvoja biznisa i širenju na nova tržišta

Dodajte komentar

Ambasada Izraela u Srbiji, u saradnji sa Nevladinim udruženjem „Digitalizuj.Me“ i tehnološkom kompanijom Spartans Technologies, organizuje besplatan startap vebinar „Scaling & Bootstrapping“, koji će se održati u utorak, 26. jula, u 18h, preko onlajn platforme Zoom. Izraelski predavač Lior Romanovski (Lior Romanowsky), osnivač i izvršni direktor Spartans Technologies, startapa koja posluje u Izraelu, Njujorku i Srbiji, govoriće o razvoju biznisa i širenju na nova tržišta.

Romanovski je preduzetnik, ekspert u oblasti razvoja proizvoda i govornik sa bogatim međunarodnim iskustvom. Spartans Technologies, kao lider inovacija na polju vještačke inteligencije i virtuelne stvarnosti, pomaže vodećim kompanijama širom svijeta, kao i drugim startapovima, da ubrzaju svoj rast upotrebom tehnologije, a fokusiran je na oblasti kao što su automobilska industrija, medicina, turizam i ljudski resursi.

Događaj je besplatan, ali je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara koji se može naći na adresi https://cutt.ly/romanovski. Predavanje je na engleskom jeziku, a prevod nije obezbijeđen.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *